Днес турбото ритна камбаната
незнам как е станало ,защото не карах аз.Няма да изпадам в подробности ,че се ядосвам още повече.Може ли някаде във Варна да се направи някаква КАЧЕСТВЕНА дигнаостика на турбини да видим поправимо ли е изобщо?Новите май вървят по 3000лв .... ама като няма да го плащам аз този вариант най ми харесва
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Патрола опря до ново турбо - 3.0 DiTurbo
Свий
X
-
От: Патрола опря до ново турбо - 3.0 DiTurbo
По спомен ново оригинално е около 1600лв ако те интересува ще проверя.Първоначално публикуван от AERO Преглед на мнениеДнес турбото ритна камбаната
незнам как е станало ,защото не карах аз.Няма да изпадам в подробности ,че се ядосвам още повече.Може ли някаде във Варна да се направи някаква КАЧЕСТВЕНА дигнаостика на турбини да видим поправимо ли е изобщо?Новите май вървят по 3000лв .... ама като няма да го плащам аз този вариант най ми харесва
Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
-
Какво значи ритна камбаната? Какви са симптомите, какво прави колата?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Не съм я карал след инцидента.Преди да я запаля днес ,погледнах маслото и беше напловина! Запалих и пушеше ужасно много ,а иначе пропушва лееко само на студен старт.Едва доловимо виене се чуваше също така.
Коментар
-
Защото по тия симптоми може нещо по горивната система или мотора да е ритнало камбаната, а турбото да си е ок."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
А защо не минете през техническия университет да ви я прегледат и замерят преди да предприемате такава драстична смяна. Там има сервиз за турбини от долната страна. Замерванете мисля че беше 20тина лева и се прави на място само откачат един въздуховод. На предишния нисан там си рециклирах турбината и бях много доволен.
Коментар
-
Загуба на мощност пропуснах.С 300 зора изкачил байра до вкъщи.Разбира се ще проверим всичко за да е сигурно ,защото така или иначе ремонта няма да е евтин, но и да не го оскъпявам излишно.Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЗащото по тия симптоми може нещо по горивната система или мотора да е ритнало камбаната, а турбото да си е ок.
Patrol fen благодаря за информацията.Знаех ,че имаше някъде в района ,но незнаех точно къде.Ще видя какво ще стане и ако кажат ,че пред тях седи музеен експонат ,ще говорим в цифри.
Коментар
-
AERO, преди 2 години сменях турбото на моя Y61 в софия успях да си намеря турбо за 1600лв чисто ново с 3 години гаранция. Работи така както си работеше и предното.One Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
-
На тия от ВМИ бих се доверил за диагностика. И до там. Ял съм им попарата. Ако намериш кой да го свали, занеси го на Йовчо на Евксиновград. Той е правилния човек. Може и да го ремонтира. Ако става. И не е скъпо. В сравнение с тия от ВМИ.Първоначално публикуван от AERO Преглед на мнениеЗагуба на мощност пропуснах.С 300 зора изкачил байра до вкъщи.Разбира се ще проверим всичко за да е сигурно ,защото така или иначе ремонта няма да е евтин, но и да не го оскъпявам излишно.
Patrol fen благодаря за информацията.Знаех ,че имаше някъде в района ,но незнаех точно къде.Ще видя какво ще стане и ако кажат ,че пред тях седи музеен експонат ,ще говорим в цифри.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар