Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за покупка на терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съвет за покупка на терано

здравеите на всички от месец на сам тарся да си закупя террано 2 или форд маверик 2.7тд като прочетох преди това доста за тях в форума,днес сутринта пробвах поредния форд на изгодна цена според мен от 5000лв 96 година,като трагнах да го карам на 4х4 на пьлен ляв и десен завои почва да трака мн сериозно което мн ме разколеба,сащо така и педала на спирачките потава и не спира хубаво,продавача ме убеждажа че е нормално да се чува,кажете какав може да е проблема и дали е скапо отстраняването за да се отказвам докато е време,и кое е най-важното за което да следя при покупката на точно този модел?

От: съвет за покупка на терано

Изобщо не е нормално това тракане, което вероятно е карета и отстраняването на проблема е възможно, но НЕ евтино.
    Досега никой още не е отговорил, вероятно защото правописа Ви е потресаващ!
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

правописа е такьв защото за парви пьт ми се налага да пиша на кирилица,и някои букви трудно ги откривам и замествам с близки,незнаех че е такьв проблем и за това никой не ми отговаря,извинявам се може да изтриете тема и готово

Коментар

За читаво терано от тия години си приготви около 7000. В случая може да са карета, автоматични хъбове, раздатка. Каретата са скъпи. Хъбовете и те не са евтини.

И съвет от мен - търси след 96-та, с интеркулер и кръгли фарове. Вървят повече. Мощността е с над 20 кончета повече, а това не е малко. Друга, по-здрава е и скоростната кутия, поне според твърдения на приятел, работил преди време в нисан.

Правописа - да приемем че за два поста не е проблем. Въпроса е след още два вече да е приличен. Просто такива са правилата тук.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И така днес направих втори оглед на джипа оказа се,че е регистриран 01.01.1993.Хареса ми как варви за 101 коня,закарах го в сервиз на мой познат оказа се ,че е бил обслужен точно там,относно лопането, спирачките и ако изникне нещо друго(малко) 400лв. каза,че ще стигнат да се оправи.Джипа е с 4 зимни гуми(дънлоп) размер 215/80/15 почти нови,което е проблем в момента, защото сме лято и незнам колко ще ми струват 4 летни втора употреба?Има ел. пакет,серво,цз,лети джанта,аларма,ролбар и стапенки,драскотини тук там по боята малко ръжда но не дупки по задния калник,пукнато предно стакло на фара,цената е твардо 5000лв. кажете заслужава ли си??Иначе и на мен ми харесва с новата маска и по големия мотор, но не разполагам с нужните средства.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X