Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Здравейте колеги ще си правя по-дълги задни пружини по поръчка за тераното.Питането ми е като искам да го вдигна с 5 см пружината трябва да я направя по дълга със 7 см за да компенсирам свиването като я сложа?Така ли трябва да я направя ако някой знае нещо по тази тема ще бъда благодарен ако сподели.
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
    Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

От: ПРУЖИНИ НА ТЕРАНО 2 КЪСА БАЗА

Ами зависи от това какъв материал ще се ползва за новата пружина. По принцип Спарки беше споменал че пружините на Терано дълга база като се сложат на къса база дават към 5 сантиметра лифт. А такива обникновени се намират сравнтелно лесно от Англия и не са скъпи, даже излизат горе долу колкото да си поръчаш по поръчка, но без доставката.

Иначе аз сега съм малко в Испания и тук се нагледах на Теранота навсякъде, всяка 10та кола е Терано

Коментар

На Терано 1 стават прдни уморени от Г-класа.
      Не знам 1 и 2 дали са еднакви.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        На Терано 1 стават прдни уморени от Г-класа.
        Не знам 1 и 2 дали са еднакви.
        Терано 1 е еднакво с терано 2 дълга база.

От къде ми е твърдението за пружини от дълга, сложени на къса - еми от каталозите за тунингови окачвания. Например в каталога на TrailMaster, пружините за 5см лифт на къса база са нулеви за дълга. Пружините за 80мм лифт ма къса са и за 50мм лифт на дълга. Нулевите за къса са минусови за дълга, и т.н.

Мисля че гледах и още няколко, ама вече съм забравил на кои фирми конкретно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X