Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пак протече в тераното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пак протече в тераното

Колеги разглабях тераното и както ми каза колегата Спарки на ламарината отгоре над вентилатора на парното махнах уплатнението почистих и намазах със силикон обилно и сега след дъждовете пак капе на пасажера в краката?Или има кал и неможе да се оттича по улея или има пробив в системата.
    NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
    Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

До: пак протече в тераното

Първоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнение
    Колеги разглабях тераното и както ми каза колегата Спарки на ламарината отгоре над вентилатора на парното махнах уплатнението почистих и намазах със силикон обилно и сега след дъждовете пак капе на пасажера в краката?Или има кал и неможе да се оттича по улея или има пробив в системата.
    Ако е запушен дренажа на кутията пак ще тече.
    FORD MAVERIK 2.7TD
    Тел.0898662817
    LZ1IID

Коментар

Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнение
      Ако е запушен дренажа на кутията пак ще тече.
      ...което се проверява много лесно.

- махаш жабката
      - махаш шината
      - махаш филтъра
      - сипваш вътре вода с шише. половинлитрово е достатъчно.
      - гледаш отпред в двигателния отсек дали тече от пишката. Трябва да тече, а не да капе.

Другия вариант е да е запушено отводняването на пространството под чистачките. Тогава просто се пълни, и при клатене на колата от време на време влиза и във въздуховодите. Махни пластмасата и чистачките отново, и сипвай в дупката откъм шофьора вода, като гледай дали изтича отнякъде. Всъщност може и без да махаш нищо - просто със шишето/маркуча сипвай през решетката на пластмасата.

И третия вариант е да има някъде изгнило там, и да пропуска към вентилацията, но това не ми се вярва.

При мен проблема се оправи само с махането на дунапренчето, почистване с ацетон и слагане на силикон (неутрален че иначе ще ръждяса. Неутралния не мирише на оцет.).
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега ,погледни дали калника пред вратата не е пълен с кал , по някой път се натрупва толкова , че почва по някакъв начин да тече в краката. При мен от там влизаше вода и ходих дори при стъклари да ги карам да лепят стъклото , но като наврях пароструиката между калник и вратата падна доста кал и вече не влиза вода.
        Nissan Terrano R20 2.7TDI
        Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Botev Преглед на мнение
          Колега ,погледни дали калника пред вратата не е пълен с кал , по някой път се натрупва толкова , че почва по някакъв начин да тече в краката. При мен от там влизаше вода и ходих дори при стъклари да ги карам да лепят стъклото , но като наврях пароструиката между калник и вратата падна доста кал и вече не влиза вода.
          От там се отводнява пространството под чистачките. Нищо чудно това да е случая.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            От там се отводнява пространството под чистачките. Нищо чудно това да е случая.
            Е вече си имам водоструйка и ще мога да си мия кадето си искам без никой да се мръщи по мивките като ги карам бръкни тук бръкни там.Незнам какви са тия хора в тая криза да бягат от пари ама те си знаят.
            NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
            Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Първоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнение
              Е вече си имам водоструйка и ще мога да си мия кадето си искам без никой да се мръщи по мивките като ги карам бръкни тук бръкни там.Незнам какви са тия хора в тая криза да бягат от пари ама те си знаят.
              Мда, досадно е наистина. И аз бих си купил водоструйка, ама пусто нямам къде да я ползвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X