вьпроса ми е следния; има ли оригинален привод,за карданна лебедка за патрол 3.3 турбо.някои виждал ли е такованещо и ако е да каде?един колега ми разказва как на някакво сьстезание виждал такьв патрол сас такава лебедка.по принцип на скоростите има капачка на която би трябвало даможе да се постави, но аз несам виждал.надявам се някои да ми разясни този вьпрос..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
има ли привод за карданна лебедка за патрол
Свий
X
-
До: има ли привод за карданна лебедка за патрол
Има. По-често обаче се среща на 4.2 мотора. Ще поровя за снимки. Бях пускал даже във форума, ама не помня в коя тема.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Те така изглежда
а това е самата лебедка
Търсиш за pto winch и си ти
PTO идва от Power Take-OffИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Имам нещо по-добро от снимка
Цъкай тука
http://htftp.offroad-bulgaria.com/tu...y60/y60/SE.pdf
Това е ПТО-то на У60
За 160 виж този файл:
http://htftp.offroad-bulgaria.com/tu...e%20Manual.pdf
от стр. 629 нататък.
Принципни разлики няма.
Пия ром, да знаеш.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Свали ли целия файл, щото е голям. Вероятно това е проблемът. Иначе си отваря коректно.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнениенеставаproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар