Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номер рама

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Номер рама

Здравеите колеги,някои може ли да ми разчете този номер на рама на Нисан Терано2 VSKTVUR20UO336006 ? Аз се опитвах но не се получава явно незнам кое е нула и кое О ,а също така и незнам как се смени цвета на писане

До: Номер рама

Мисля , че след второто U си написал буква О , там трябва да има нула

Коментар

Принципно в рамите няма буква "О" , всичко що е кръгло е нула.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

VIN:VSKTVUR20U03-36006Модель:TVPURVFR20TEA8ALILНазвание:TERRANO2Серия модели:R20Дата выпуска:01.1998BODY:WAGONENGINE:AREA:EUA AREAGRADE:TRANS:MANUAL TRANSMISSIONКод региона:ER1Внешний цвет:LP1Внутренний цвет:K

е това е какво трябва да гледаш

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
          VIN:VSKTVUR20U03-36006Модель:TVPURVFR20TEA8ALILНазвание:TERRANO2Серия модели:R20Дата выпуска:01.1998BODY:WAGONENGINE:AREA:EUA AREAGRADE:TRANS:MANUAL TRANSMISSIONКод региона:ER1Внешний цвет:LP1Внутренний цвет:K

е това е какво трябва да гледаш
          Благодаря колега,а тия кодове за цвета от каде да ги видя къв цвят е това

Коментар

Здравей някъде ги имаше съкращенията но не мога да се сетя къде. Търся ги.

Коментар

K e сиво, това е цветът на пластмасите в купето и тапицерията на седалките. За другото не се сещам пък нямам програмата на Нисан под ръка да погледна. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X