Здравейте от съвсем скоро имам Нисан Терано 2.7 ТД 2001 година .Още не е минала и седмица и почнаха да се показват скритите проблеми .Лампата на АБС премигва и започва да свети постоянно ,ел. огледалата не работят (още при покупката ) но по ме плаши немарливостта на предишният собственик .Маслото не беше сменяно отдавна ,липсваше въздушния филтър ,но това вече е минало .Та на въпроса кажете сервиз в който могат да погледнат колата да ми кажат състоянието на окачването ,АБС-а ,искам да сменния ремъците на алтернатора водната помпа и клим. както и маслото на скоростната кутия и диференциала .Въобще ми трябва изпитан сервиз или човек , Нисан го изключвам като сервиз защото предполагам ще е доста скъпо.Та това е за сега моля за малко помощ!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Терано 2.7 малко помощ
Свий
X
-
До: Нисан Терано 2.7 малко помощ
Първоначално публикуван от SHARP Преглед на мнениеМаслото не беше сменяно отдавна ,липсваше въздушния филтър
Където и да я караш, премерете и компресията. Ще каже много в твоя случай.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
До: Нисан Терано 2.7 малко помощ
Първоначално публикуван от SHARP Преглед на мнение... както и маслото на скоростната кутия и диференциала ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
От: До: Нисан Терано 2.7 малко помощ
Здравейте,
можете ли да ми кажете къде са Ви обслужили Тераното (явно сте доволен) и аз имам същия модел.
може да ми пишете на vgrozeva@gmail.com
Благодаря предварително!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар