Сваляш буксата на температурния датчик на мотора, зачистваш и мисля, че всичко щеси дойде наред.
А ако не стане, започваш да местиш на ръка кабелния сноп между двигателя и купето, като през това време някой гледа вътре стрелката. Като намериш куде се е прекъснало кабелчето, размотаваш изолирбанда, виждаш къде е скъсано, нанизваш термосвиваем шлаух, запояваш, нагряваш шлауха върху запоеното място, после наместваш кабелния сноп в пластмасата и омотатваш наново с изолирбанд. Кабелчето обикновено се прекъсва некъде около мястото между последния захват към двигателя и първия захват кум купето.
При мен хавата беше същата, макар да съм с 2.7TDI. В началото започна да го прави само от време на време, като ми понатежи крака върху газта, после започна все по-често, и най-накрая показваше единствено когато двигателя е изгасен или на празен ход. Щом пипнех газта, стрелката заживяваше свой собствен живот. Кабелчето беше като отрязано, макар да е по средата на снопа. Вероятно някакъв фабричен дефект, или някакво отклонение при производството точно на тоя кабел, или нещо д завода, където са стъкмяли инсталацията. Това става на особен вид работна маса, и ако някой ограничител върху нея е имал остър ръб - ето ти го проблема.
Успех.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар