Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан 2.7 автоматик или ръчни скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан 2.7 автоматик или ръчни скорости

Моля за съвет кой Нисан 2.7дизел(95,96,97год) да си купим: автоматик или cъc ръчна скоростна кутия? Благодаря ! Има ли някое форумско десна дирекция?

До: Нисан 2.7 автоматик или ръчни скорости

Първоначално публикуван от салко Преглед на мнение
    Моля за съвет кой Нисан 2.7дизел(95,96,97год) да си купим: автоматик или cъc ръчна скоростна кутия? Благодаря ! Има ли някое форумско десна дирекция?
    Какъв nissan? Terrano?

Ако да, взимайте след 96 (с интеркулер) и ръчни скорости. С 4-те кръгли фара - 2 големи и 2 малки. Автоматиците са рядкост и при евентуална неизправност сигурно ще е зор с частите и най-вече цената им.

А защо десен? В UK ли ще го карате?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Става дума за Терано десна дирекция щото просто парите(имам свободни 4000-5000 лева) ми не стигат за нормално а карал съм подобно и съм свикнал.Спрях на Терано според надежния двигател.Извинявам се що не писах вчера интернета не беше наред.

Коментар

Има едно в мобилето тъмно син за 5000 лв. от Пазарджик да не го знае някой?

Коментар

Става дума за Терано десна дирекция щото просто парите(имам свободни 4000-5000 лева) ми не стигат за нормално а карал съм подобно и съм свикнал.Спрях на Терано според надежния двигател.Извинявам се що не писах вчера интернета не беше наред.
          Ясно.

Срещу около 1500лв може да се напазарува всичко за обръщането, ако някой ден решиш. Не от мен (не продавам нищо). По принцип толкова си струва.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко отклонение от темата ,имате ли представа защо ТЕРАНО м-н често имат счупване на декоративната пластмасова пластина която е на копчетата:климатик,вентилатор и д-р.

Коментар

На какво най-вече трябва да обърнем внимание при огледа на такъв модел?Кои са му слабостите?

Коментар

Първоначално публикуван от OFF GGG Преглед на мнение
                Малко отклонение от темата ,имате ли представа защо ТЕРАНО м-н често имат счупване на декоративната пластмасова пластина която е на копчетата:климатик,вентилатор и д-р.
                Точно там не е често. Често е на централната пластмаса. От друсането на касетофона, най често. На мен ми бяха счупени и горните 2 захвата на таблото към купето, ама им побаях малко с полиестерна смола и стъкломат, и от тогава нямам крижи.

На какво най-вече трябва да обърнем внимание при огледа на такъв модел?Кои са му слабостите?
                Общо взето няма типични слабости. Само общите неща - да не пуши, да пали лесно, да няма сериозни течове, да му работи предното, да му работи климатика, и прочие. Ама това си се гледа по принцип.

Според мен най-важното е да няма ръжда по купето, и тая по шасито да е в някакви прилични граници.

Коментар

На четери машини съм забелязъл че счупването е по еден и същи начин в средата напреки,затова си мислех да не би нещо да дефектира в тази област че да налага свалянето на пластмасовата пластина.

Коментар

Mного ще съм благодарен ако има някой колега близо до Пазарджик да огледа следния терано.
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...781&f1=details

Коментар

Предпочитам ръчни още повече този от снимките е на над 200хил.което ще рече че тези автоматични не се знае колко са тормозени и колко ще карат.
                      Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Правих разходка до Велинград , огледах нисана но не го купих .В момента кога стигнах съпругата ми обади че се развалил двигателя на черокито и ми се наложи да купувам още едно чероки.Иначе нисана има нови гуми,има течове по двигателя сменен волан ... и ми се виде че нее за гората...

Коментар

... и ми се виде че нее за гората...
                          Нещото, което го дърпа извън гората са гуми 31-ци и 2 инча окачване.

За тежък хард обаче никога няма да стане, предвид вида на окачването му и малките ходове отпред. За всичко т там надолу обаче си става безгрижно, стига да си го прежалил достатъчно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X