Тресенето на полусъединител идва точно от феродовия диск а не от претискател!
Феродовия има едни пружини който трябва да обират точно това тресене , но когато се сложи някой по-калпав си е голям кеф и обикновенно при по-голямо натоварване се къса главинката на феродовия
Тресенето на полусъединител идва точно от феродовия диск а не от претискател!
Феродовия има едни пружини който трябва да обират точно това тресене , но когато се сложи някой по-калпав си е голям кеф и обикновенно при по-голямо натоварване се къса главинката на феродовия
Със същият успех ще тресе и при нефелен притискателен. Ако някоя ламела е строшена или омекнала, диафрагмата не отлепя равномерно диска по цялата му плоскост и се получава именно това.
Дори е възможно да включва затруднено първа и задна скорост.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Със същият успех ще тресе и при нефелен притискателен. Ако някоя ламела е строшена или омекнала, диафрагмата не отлепя равномерно диска по цялата му плоскост и се получава именно това.
Дори е възможно да включва затруднено първа и задна скорост.
Toчно така е.При заминал притискател се получава същия ефект,а това с пружините на феродовия е ясно.За това всичко се сменя комплект, колкото и да е неприятно.Сега ремонта пак на ново-заслужава ли си всичките тия упражнения?
Имам нужда от помощ.Ще сменям съединител на Y260,но в комплектите който идват лагера не става.Принуден съм да търся лагер отделно,но не знам къде.По ВИН нищо не става.трябва по размери някак.Дайте някаква идеи.Размера който ми трябва е 68 х 45 х 24 а тези в комплекта са 68 х 40 х 19 -ще пробвам да кача и снимки.Оригиналния има и някакъв профил,а тези от комплекта са равни отгоре.
Коментар