Колеги, знаете ли къде се намира филтърът на въздуха за купето на Патрол 2001 г. климатик? Зареждам климатика за летния сезон и мисля да го сменя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Филтър
Свий
X
-
До: Филтър
Първоначално публикуван от SMITH 357 Преглед на мнениеКолеги, знаете ли къде се намира филтърът на въздуха за купето на Патрол 2001 г. климатик? Зареждам климатика за летния сезон и мисля да го сменя.
Коментар
-
Зареждане се прави ако има загуба на фреон. Това трябва да се проверява от време на време. А филтърът е добре да се сменя периодично. Като всеки филтър и той се замърсява. С какъв? Ами вероятно със същия или с подходящ.
P.S. В Тераното филтърът е зад жабката. Вероятно в Патрола също е там.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Изказах се неподготвен. Ще зареждам климатика ако има нужда. Все пак купих джипа края на м.септември 2009 г. и не ми се е налагало да го ползвам при летни температури. А филтър не знам на каква фирма за купя, та ако имате идеи, готов съм да ги приема.Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
"Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.
Коментар
-
Облужването на автоклиматици не е като да смениш масло. Правят го малко хора и едва ли има чак такъв избор на филтри както е при маслените. Иди при специалистите по климатици, те ще ти кажат какъв филтър. И ще ти проверят фреона, ако трябва и ще го допълнят.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеОблужването на автоклиматици не е като да смениш масло. Правят го малко хора и едва ли има чак такъв избор на филтри както е при маслените. Иди при специалистите по климатици, те ще ти кажат какъв филтър. И ще ти проверят фреона, ако трябва и ще го допълнят.
Аз го сменям 2 пъти годишно, като сменям маслото.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Четох в един австралииски форум, че за Patrol сменят филтъра с някакъв метален вътре в купето...
Някой чувал ли е за подобен тип филтър? Любопитен съм...One Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНапротив. За терано на нашия пазар има поне 5 чишита. Толкова пъти съм го сменял, и всеки път с различна марка. Не съм забелязал обаче да има някакви особености, в зависимост производителя.
Аз го сменям 2 пъти годишно, като сменям маслото., но чак пък толкова често...
ОК. Спарки, доколкото знам твоето Терано е като моето. Кажи ми как ти е климатикът. Аз имам Голф III, който може да те простуди. Като купих Тераното се оказа, че на максимум се получава същият ефект, както при Голфа на минимум (максимум и минимум на вентилатора, разбира се, не са климатроници). И като пусна въздушната струя директно в лицето, Голфът духа много по-студено. Майсторите ми казаха, че фреонът е ОК, смениха филтъра и същата работа. Малко се почувства, но далеч не колкото ми се иска. Може ли да е от нещо друго?Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеВерно, че запрашеността по нашите пътища е такава, че дори да дойде облакът от исландския вулкан едва ли ще забележим, но чак пък толкова често...
ОК. Спарки, доколкото знам твоето Терано е като моето. Кажи ми как ти е климатикът. Аз имам Голф III, който може да те простуди. Като купих Тераното се оказа, че на максимум се получава същият ефект, както при Голфа на минимум (максимум и минимум на вентилатора, разбира се, не са климатроници). И като пусна въздушната струя директно в лицето, Голфът духа много по-студено. Майсторите ми казаха, че фреонът е ОК, смениха филтъра и същата работа. Малко се почувства, но далеч не колкото ми се иска. Може ли да е от нещо друго?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Това все пак е климатик не е ни хладилник ни фризер.Проблема при много силните климатици не климатроници е факта,че много хора се увличат с цел бързо да се охладят лятото и това води малко неприятно чувство от топло на студено и обратно май най-правилната температурна ралика беше до 8 градуса.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от OFF GGG Преглед на мнениеМоже ли някой да опише последователноста за сваляне на жапката,понеже искъм да сменя филтъра.Иначе ще трябва да хвърляме боб.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар