Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето на патрол Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с паленето на патрол Y61

Искам да питам дали някои е имал или има такъв проблем
    когато е студен пали ! дори без да съм подгрял ще хвръкне чак , когато
    е топъл мое да ти скъса нервите , или пък пали няма проблем и в един момент почва едни въртележки може да полудееш !
    някои ако е наясно кво тряя се направи да драсне някои ред !

Според мен провери подгревното реле да не ти прави беля/тоест ту да работи,ту да прекъсва/.Също провери дали не дърпа въздух отнякъде.Има един клапан електромагнитен на ГНП-то за гасенето да не би той да ти прави беля/даже като се замисля провери първо него/.Успех
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

А защо първо не напишеш с кой двигател е ?

Коментар

2,8 мотора 99год. модел е къса база!
        наистина пружинката на таблото ми изгасва рано аз чакам да
        изгасне аербега , хванал съм цаката обаче когато испусна полудявам
        иначе мотора е перфектен нито пуши, нищо !

Коментар

Аз имах такъв проблем с Нисана с 2.8ТД и след ремонт и настроика на помпата нещата се промениха. След смяната на помпата с чисто механична от Y60 пък нещата съвсем се оправиха.

Коментар

Когато е загряла ..... и не ще да пали ... изсипи едно голямо шише с вода върху помпата ..... и кажи какъв е резултата !!????
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

ако се оправи след 6и6ето с вода
              "за предпо4итане студена "200% си за елемент на ГНП-то
              Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

а колко струва този елемент ? намира ли се лесно ?
                някои ако има подръка да пише !

Коментар

по ефтино и по лесно е - друго/гнп/ 2-ра употреба отколкото -нов елемент

Коментар

не се базикам ако се оправа след 6и6ето вода-това е'200/100 гаранциа

Коментар

а ГНП втора употреба ?

Коментар

нямам представа -както го намериш,карам тойота

Коментар

Ако ти е здрава електрониката аз имам механиката само трябва да я изровя. Ще струва едни 600-700 лева предполагам. Ако те интересува телефона ми е 0888 803 405.

Коментар

значи помпата ми е перфекна казаха от сервиза на нисан , обаче
                            има няква електроника на помпата !която са е*е на моменти
                            така че ся незнам кво да си купувам ли джипката ли да продам

Коментар

Ако е електрониката се изхвърля, има вече направени няколко нисана така (моя е един от тях). Купува се помпа втора употреба от предния модел и се преправят някой работи (за два дни работа без зор).
                              Митко от Фулда и Тони са го правили така, че имат Ноу-хау.
                              Провери си помпата все пак защото в нисан тестват дали дава грешки, но и аз го имах този проблем преди и си беше механичен проблем.
                              Пробвай като дадеш на контакт да броиш до 10 и тогава да палиш при мен това помагаше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X