Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПИНЬОН И КОРОНА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПИНЬОН И КОРОНА

Търся съдействие .Наумил съм си да сменя оригиналните пиньон и корона с по-бавни.Целта е да се компенсират големите гуми. Ако някой може да ме насочи или свърже с такава тунинг фирма печели АГНЕ!

П С Агнето ще е истинско , така че и производителя да е истински
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Агнето е ясно. Каква тунинг фирма точно търсиш? Вие със CJ имате едни и същи проблеми защо не обмените мнения и идеи. Мен ако питаш ако няма да катериш големи камъни намали гумите и непипай диференциала
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

ми аз вече закупих от едно бензиново сузуки за да стане номера предполагам че и при теб ще стане но не знам да ти кажа със сигорност ставали..
      при мен ште се намали с 25% което си е голямо постижение..
      тук гледам слагат на раздатката ниякви забни колела които нмалаяват на далги и на каси но и цената им е страхотна....
      за патрол има много голям избор..
      поздрави

Коментар

http://www.totem4x4.es/REDUCTORAS.html
        ами това е 85%на каси предавки 1800€ малиииии теа са лyди
        поздрави

Коментар

това за раздатката е идея но там пипаш само бавните. За сузуки например има кит 6,5:1 или намаля187% и струва795$ така че пак казвам намали гумите
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Все ми се искаше промяната да стане чрез пиньон и корона и да не пипам раздатката.Цената е страшничка , но няма да ме откаже
            0899187766

Коментар

работата не е толкова проста. туннг фирми има мога веднага да те свържа, но те са от САЩ а твойта кола вероятно е европейска. има обикновено глеми разлики и ако си поръчаш нещо може да нестане.

защо не потърсиш от някой друг модел, който оригинално е с по - къси диференцяли. това е най - сигурния вариант, а не е и сложен. ако не намериш ще мислим друго, агнето го запази, ще го оправим и него

недей да намаляш гумите, ако трябва смени двигателя вместо това

раздатката не е мястото от кадето може да оправиш нещата. дори и да има кит за по бавни бавни, то няма да важи за бързите те са си 1:1 винаги. за какво ти е кола която върви само на бавните
              drive alive

Коментар

Агнето го пазя за победителя ! Проблема е че няма кой да даде информация за модифицирането . В Нисан си нямат идея за по-къси дифове , предав. числа и т.н. Kолата е Y60 . Ако имаш идеи давай - ще те корумпирам
                0899187766

Коментар

лошото е че модела ти просто не съществува тук. ако смяташ че може дА има друг модел на нисан с подобни мостове, кажи и го грабвам...агнето

иначе това за намаляване на гумите - въобще не ги слушай тези провокатори . това е единствения вариант - още по големи гуми и къс диф. за раздатката гого е напълно прав , това няма нужда от коментар.
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

какво намаляване на гуми ???? Сънувам едни 35'' !Проблем е че никой няма данни за мостовете Затова пиша тук белким някой помогне!
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                      какво намаляване на гуми ???? Сънувам едни 35'' !Проблем е че никой няма данни за мостовете Затова пиша тук белким някой помогне!
                      Eх Янко,с тия гуми НИСАНА ще е като ВИЕТНАМКА на каква кал ще караш :-)))))))))
                      Дий Снайдер

Коментар

От някой бензинов НИСАН няма ли да има по бавни диференциали обикновенно е така
                        Дий Снайдер

Коментар

По-бавни са на Y260 (мен това ми и харесва в него). 4.7 ил 4.8..

Коментар

днес надниканх в един форум но вече сам казвал че са много потайни никoй нищо конкретно
                            но едно нещо със сигорност видях няакви пиньон икорона над 5:1 бяха..
                            твоите какви са?
                            поздрави

Коментар

Нямам си идея , но след банкета ще отвора да ги видя !
                              Къде има в БГ бензинов Патрул , че и да иска да си даде дифовете , без бой
                              0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X