Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pathfinder - проблем с окачването?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pathfinder - проблем с окачването?

Здравейте!
    Машината е Pathfinder VG33E мотор 3.3 V6 1997г.
    Проблемът е, че при движение по неравен път цялата задница потъва до долу и се чува един доста неприятен звук като удар на метал в метал. Смених задни амортисьори - не се оправи. Понеже модела е малко "американски" и се сещате, че части за него в БГ просто няма и сега съм на място където мога да намеря, ако някой мисли, че може да се оправи със смяна на някой елемент от окачването - моля да сподели тук, за да мога да взема преди да се прибера в БГ.
    Между другото я купих с монтирани по-големи гуми отколкото фабричните, но не мисля, че това е проблема.
    Мерси предварително.

Що не отидеш да я види Митко Фулдата. Отзад какви са еластичните елементи, пружини или ресьори? Ако са поомекнали можеш да си купиш тунингови.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тоя Патфайндер да не е един златист?

Коментар

Не е тоя, моя е във Варна, а и не съм в БГ сега. Искаше ми се да използвам да купя части преди да се прибера за да не се налага пак интернети, кредитни карти и чакане на доставки...

Коментар

Демпферните тампони на местото си ли са.

Коментар

Лошото е, че не мога да проверя нищо сега, но ако цените тук са приемливи ще накупя всякаквите гумени връзки и тампони, няма да са излишни.

Коментар

така във форума трудно някой ще може да отговори
              а един поглед ще опрости нещата много повече

от описаното аз бих огледнал евентуално, пружини или ресьори
              в заисимост от типа на окачването
              на това ме навежда мисълта, че задницата потъва по твои думи додолу
              LR RR Classic VM2.5

Коментар

ОК, мерси за съветите, ще я погледна като се прибера.
                С пружини е, но не трябва ли такова "потъване" да го спрат амортисьорите, при положение, че при нормално каране, дори и с 2 човека отзад седи нормално, не "кляка"?

Коментар

Ами не, ако са уморени пружините нищо не помага.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X