Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лампичка на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лампичка на таблото

здравейте колеги!,от два три дни ми свети постоянно една лампичка на таблото и не мога да разгадая за какво е.предполагам че е за някакво ниво на течност,ама коя и каде не можах да узная.прилагам и снимка.
    Прикачени файлове

До: лампичка на таблото

Уфф, тия съвременни кочини.... За какво ли беше? Вода в горивния филтър?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Уфф, тия съвременни кочини.... За какво ли беше? Вода в горивния филтър?
      И на старите ни таралясници е същата - сигнализира за вода в горивния филтър.
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 22-03-10, 22:33. Причина: Корекция на грешка
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        И старите ни таралясници е същата - сигнализира за вода в горивния филтър.
        Еееее ни пък сме били много напред с технологиите Да не повярваш......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

На филтъра отдолу имаш пробка. Отвий да изтече. Може и да напомпаш малко отгоре.

А ако питаш мен направо си смени филтъра, ако не си го сменял в последните 10000км. Аз си го сменям на 15000 (всяка втора смяна на масло - преди зимата), и до сега грижи с вода не съм имал.

ПП: Спомни си и къде последно си сипвал нафта, и там повече не стъпвай.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

благодаря на колегата за съвета,опитах се да развартя пробката но тъй като нищо не изтече се наложи да разглобя целия филтър.оказа се за радост моя че няма вода в него ами някакви нечистотии или отлагания от нафтата(подобно на грес се беше утаило)изчистих го и сега всичко е наред-лампата изгасна.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_mc Преглед на мнение
              благодаря на колегата за съвета,опитах се да развартя пробката но тъй като нищо не изтече се наложи да разглобя целия филтър.оказа се за радост моя че няма вода в него ами някакви нечистотии или отлагания от нафтата(подобно на грес се беше утаило)изчистих го и сега всичко е наред-лампата изгасна.
              А филтъра смени ли?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_mc Преглед на мнение
                ... изчистих го и сега всичко е наред-лампата изгасна.
                Е вземи го смени де! Това е консуматив.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

не сам го сменил филтъра тъй като скоро ми предстои смяна на масло и филтри и като я обслужа ще го подменя.

Коментар

По темата за лампички на таблото и аз да питам,когато си на фарове свети ли часовника защото моя не свети и на тъмно ме дразни.
                    Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

ами свети колкото да се види колко е часът

Коментар

Лесно ли се стига до ламбе или е приключение?

Коментар

не ми се е налагало досега да разглобявам табло.

Коментар

Досадна е кората под волана (над педалите). На щипки е, а не можеш да стигнеш до таблото без да я махнеш, понеже под нея има болтове за развиване. Махнеш ли нея, няма проблем. Обаче щипките са метални и имат навика да чупят захватите, с които са прикрепени към кората.

Коментар

Добреее това означава че предстой битка.Ще се пробвам някой ден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X