Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече съм с NISSAN PATROL 3.0 Di

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вече съм с NISSAN PATROL 3.0 Di

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Това е машината!
    Задния диф от най-големите ли е - 260 мм.?
    Нямам идея Андро още съм лаик по отношение на Нисаните единственото което мога да кажа за задния диф е че има заводски блокаж.

Коментар

Честото,
      май и аз трябваше да си взема такова....
      Много безаварийни!

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
        Нямам идея Андро още съм лаик по отношение на Нисаните единственото което мога да кажа за задния диф е че има заводски блокаж.
        Би трябвало да е 260 мм. Предния трябва да е 233 мм.
        Ще го познаеш по видимата разлика.
        Ръчка ли е?

Коментар

Много е хубав честито. Това най горното на шнорхела не трябва ли да гледа назад?

Коментар

Би трябвало да е 260 мм. Предния трябва да е 233 мм.
            Ще го познаеш по видимата разлика.
            Ръчка ли е?
            То не знам дали Y61-ци има с други, освен 260-ки отзад. С това купе не съм виждал нищо друго, освен GR, а GR-а твърдо е с 260-ка.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              Честито!
              Гледам, че е вдигнат - 2" ли е окачването?
              Гумите какъв размер са?
              Вдиган е малко, има амортесори delphi de carbon, полиуретанови втулки и е махната Stebi щангата за да се кърши повече..
              Гумите са 265х70х16... но се надявам да пораснат някой ден..

Ръчка ли е?
              Ръчка е .

Коментар

Aз също не съм гледал дифовете но предния е по-голям от тоя на Г-то. Ако нещо ви говори... Андро къде пише колкав е?
                Мога да кажа за съединителя, че вчера си поръчах. Не е като на Y60. По-голям е. Маховика е с демпфер. Имам го разглобено в момента. Ако има интерес мога да наснимам.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Честито Еди! Хиляди безаварийни километри с този прекрасен Нисан!
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Честито и със здраве и много безаварийни

Коментар

Чудесна машина, браво! Да ти служи дълго и вярно. А за гумите много добре си изглеждат. По шарката ми приличат на BF Goodrich T/A. Няма нужда да растат...
                      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Благодаря ви момчтета за пожеланията...

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                        А за гумите много добре си изглеждат. По шарката ми приличат на BF Goodrich T/A. Няма нужда да растат...
                        Гумите са под 50% ресурс и със сигурност ще ги сменя...

Но съм в дилема дали BF Goodrich Аll Terrain или Cooper Discoverer STT.. поне 33 ки

Може би Яро ще каже повече за Cooper как се държи на асвалт защото 80-90% от карането ми е асвалт

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
                          Благодаря ви момчтета за пожеланията...

Гумите са под 50% ресурс и със сигурност ще ги сменя...

Но съм в дилема дали BF Goodrich Аll Terrain или Cooper Discoverer STT.. поне 33 ки

Може би Яро ще каже повече за Cooper как се държи на асвалт защото 80-90% от карането ми е асвалт
                          Едо, за парт тайм машина не бих препоръчал Cooper-a за асвалт. Много приличн гума е за цената си, но пързаля. Според мен Toyo Open County (мисля, че така беше модела) MT е по-добра от Cooper, на не много по-голяма цена. Шарките са им твърде близки, като според мен и двете произхождат от MT/R-a на Goodyear.

Ако позиционираш машината за повече софт разходки и асвалт, може би BFG AT. Иначе аз бих предпочел Тойо-то.

Коментар

Честито!!! Да си я караш със здраве!!!
                            Явно е карана щом е над 200к км, но Нисан са здрави машини
                            Много безавариййни!!!
                            stay up and keep shining!!

Коментар

От: До: Вече съм с NISSAN PATROL 3.0 Di

Изминаха 10 месеца от както взех Нисана и е време да споделя с вас как е и какво направих по него. Машината е перфектна, изминах 15000 хил. км. без аварийно и за сетен път се обедих че е уникална.
                              Едно от първите неща които направих за нея беше да сменя гумите спрях се на BFGoodrich ALL Terrain в размер 295х75х16 това са 33" инча гуми няма да ги коментирам има доста обширна тема за тях.

Следващата стъпака бе слагането на лебедка. Това е една от първите лебедки внесени от Вромос която беше сложена на моя УАЗ. Тя е 9000 либри. Монтажа си го направих сам на двора.

Ръчката на лебедката е зад номера който се вдига и е на панти.

Коментар

От: Вече съм с NISSAN PATROL 3.0 Di

Монтажа на лебедката кефи. Номера с пантите - също.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X