Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Индикация за включен преден мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Индикация за включен преден мост

Здравейте, днес реших да поразтъпча "теранозавъра" по нещо различно от асфарт и установих, че няма индикатор (лампа) за включен преден мост, или поне не свети."Жипа" е Терано 2 ТДИ 2,7 1997г.Въпроса ми е, има ли на таблото такава индикация (която, ако трябва да я има, вероятно е изгоряла) или просто в този модел, това не е предвидено. Щото, макар и да не свети, всичко си работи, джипчето си щтъка и с двата моста!Благодаря за мненията.

До: Индикация за включен преден мост

Има да, зелена е, и има нарисувани преден и заден пост свързани към раздатката. Трябва да има датчик може би на раздатката някъде. На мойта поне в началото като я купих не светваше при 4Н а само при 4L, обаче след едно офроуд препятствие се оправи и сега си свети и при 4Н и 4L. Най вероятно не дава контакт някъде, или има някой откъснал се кабел, но надали ти се рови отдолу да го търсиш

Коментар

Благодаря! Утре ще легна да се поогледам,и ако нещо ми "извади очите" (не че знам какво и каде да търся)ще се опитам да се справя . А инъче си прав, едва ли ще се отдам на издирване на прекъснат кабел или на разхлабена (патинясъла) кабелна обувка при положение, че всичко си работи нолмално.

Коментар

Не знам за тераното как е, но на патрула му беше изгоряла лампичката, така че може и там да погледнеш, вярно малко вероятно, но все пак вероятно
        Михаил Филипов 0887895169
        As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
        Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Проблема отстранен!Както предположи колегата trancedrift, за което му благодаря, оказа се откачени (скъсани) клеми на кабелчетата които влизат в датчика на раздатката.Работа за пет минути и много "мамата...", щото сто кила трудно се пъхат отдолу без канал.Явно свинското и винското е дошло в повече тази зима.

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
            Работа за пет минути и много "мамата...", щото сто кила трудно се пъхат отдолу без канал.Явно свинското и винското е дошло в повече тази зима.
            Добре си е колегата...строен. Аз чукнах 140кг ...и се отказах да оправям същия проблем: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=79774

ама не беше лампа на таблото ами скъсани кабелчета като при теб.
            Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Печелиш бира за комплимента...те хората затова са открили каналите, ама като се "зачопли" човек...знаеш как е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X