Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клиренс Терано1 и Терано2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клиренс Терано1 и Терано2

Здравейте на всички.
    Разгледах всички теми свързани с Терано1 и Терано2 но не можах да открия отговор на въпроса има ли разлика в клиренса на Терано1 и Терано2?
    Един колага от дружинката има Терано1 и минава навсякъде без проблеми а другата седмица ще гледам едно Терано2,2.7,къса база та затова питам.

До: Клиренс Терано1 и Терано2

Терано2 : клиренс 210 мм, дълбочина на газене 450 мм. За Терано1 не знам.
    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Колега аз също съм ловец и имам терано 2 2.4 i трябва да ти кажа че такова каране съм му направил тая година и миналата,че ако може да реве сигурно няма да спре цяло лято и не ме е изоставило никаде освен в една преспа но тя беше някаде около 1.5 м и легна по корем.Слагаш едни агресивни гуми и газ.
      NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
      Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Ходовата част на двете е абсолютно еднаква. Задните дифове - също. Клиренса е еднакъв.

...само дето терано 1 е еквивалент на терано 2 дълга база. Късо терано 2 има по-добра проходимост от терано 1, точно поради по-малкото си междуосие. Има и значително по-малък свес отзад, и е и по-леко, но забравих с колко. Все неща, дето в гората помагат.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X