Добре ,че е празник та ми остана малко време и почнах така.явно има пробем със сървара и не позволява качване на снимки така,че по късно ще ги пусна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Патрол Y260 - подготовка за офроуд
Свий
X
-
До: монтаж на лебедка на У260 не намерих такава тема!
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеЕвгени ,тоя Патрол нема да се удържа с тая лебедка сега.А за броня какво си решил да правиш?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Здрасти, не е ли по добре ако перфорираш ламарината и да огънеш един ръб отпред , да кажем 10-15 мм ? а и захващане с болтове за гредите също не е лош вариат според мен. Само споделям как е на нашия джип и стана доста добре, направихме я от 5 мм ламарина и я подцинковахме после, вече 1 1/2 година работи доста добре. Надявам се не се сърдиш , че си давам мнението
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнениеНали знаеш кой е най-здравия профил!!!!???Аз за мойта също гоних здравина,но и на вид я докарах добре.Успех.Поздрави.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от dochito Преглед на мнениеЗдрасти, не е ли по добре ако перфорираш ламарината и да огънеш един ръб отпред , да кажем 10-15 мм ? а и захващане с болтове за гредите също не е лош вариат според мен. Само споделям как е на нашия джип и стана доста добре, направихме я от 5 мм ламарина и я подцинковахме после, вече 1 1/2 година работи доста добре. Надявам се не се сърдиш , че си давам мнениетоHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Коментар
-
До: Монтаж на лебедка и предна броня на У260
колега, точно това щях да те питам. нашият джип е също дълга база, и лебедката е 10 000 либри, от вромос. не е тествана на сериозни натоварвания. ще взимам полиспас, за да няма гафове. иначе 8,5к либри май наистина са малко. дори ми казват че и 10к либри били малко, но се надявам да са достатъчно. с полиспас нали силата се увеличавала двойно, т.е. напрежението се намаля двойно, което е добре. разбира се и дължината на въжето се намаля двойно. очаквам твоите резултати за новата лебедка. пък и все пак суперуинч са си яки лебедки
успех, иначе е станала много добре предницата, и от естетика и от здравина надявам се
stay up and keep shining!!
Коментар
-
Полиспаста редуцира натоварването на лебедката тоест и дава повече сила но това е само ако си закачил и другия край на въжето на колата.Тя и 8500 си свърши работата когато я пробвахме извадиго без полиспаст а беше легнал по корем в едни коловози и го влачи по мостове ама беше на предела на силата и а винаги трябва да може още тая е по яка пък ще видим.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от V.Markov Преглед на мнениеКакво ще правите с малката лебедка?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Sofrace Offroad Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар