Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупих предното на Патрола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупих предното на Патрола

Патрола ми е Y260 2.8td 90г.Днес се заиграх доста сериозно в едно дере,като се опитвах да проправя път през него-не беше кой знае какво.При опит да се кача от реката на брега леко под ъгъл ,предницата се качи и се чу штракане ,при което забелязах че предния мост не работи.Слезнах и огледах и видях че десния хъб(ръчни са) е спукан-ясно ми стана че съм до там.Върнах назад и при опита си да навия ляв-ново ,,двайсе,,-не мога да свия повече от прав волан(Гумите са направо).Разбрах че повредата не е само хъба.С триста зора някак си го извадихме от там и утре се впускам.От признаците, че не може да свива на ляво и като движи бавно напред се чува на моменти тракане в лявото колело ,съм почти сигурен че и карето от ляво е здало багажа.Само не мога да си обясня как счупих едновременно ляво каре и десния хъб.Има ли нещо особено при разглобяване на предния мост-по-точно за карето и полуоската-(питам,защото не съм разлобявал Патролски мост) и някой ако има части за такъв дзвер нека пише или поне да ме насочи-ще съм му много благодарен!
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

До: Счупих предното на Патрола

Кой знае?!
    Има снимки в нашата тема.
    Отделно си свали ръководството - пак в нашата тема.
    Не е трудно и не иска нещо специално.
    Виж като го вдигнеш и разглобиш да няма нужда от лагери, уплътнения и др.
    За части - пак в нашата тема. И някой ако се обади.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Здравей колега, не се учудвай че си счупил ляво каре и десен хъб на мен ми се е случвало, ляв хъб и десна полуоска да счупя. Един познат продава на части няколко Патрола, това е неговия телефон 0899204268-Гошо обади се от мое име (КИКО). Ще се радвам да ти помогна. Успех.
      0898532785-КИКО

Коментар

Е тука съм качил тамън няколко сервизни за 260
        http://htftp.offroad-bulgaria.com/turtey/tech/

имам хъбове заварени ако искаш да закърпиш положението
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
          Здравей колега, не се учудвай че си счупил ляво каре и десен хъб на мен ми се е случвало, ляв хъб и десна полуоска да счупя. Един познат продава на части няколко Патрола, това е неговия телефон 0899204268-Гошо обади се от мое име (КИКО). Ще се радвам да ти помогна. Успех.
          Благодарности колега-ще му звънна утре задължително.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Колега мерси и на тебе за сервизните,а за хъбовете ако видя зор ще викам.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

колега, може ли малко информация за тези заварени хьбове.как става работата,че на мен ми трябва такова нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от zil131 Преглед на мнение
                колега, може ли малко информация за тези заварени хьбове.как става работата,че на мен ми трябва такова нещо.
                Ми лесно е - свали един автоматичен и ще видиш кое как трябва да се завари. Става принипно и със шайби. Като го отвориш ще ти светне веднага.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Днес разглобих и както и очаквах карето беше на попара.Още врднъж благодарности на колегата kiril_ognenski,който ме упъти към точния човек и сега Патрола е вече на линия.Още не мога да проумея как се спука и хъба от другата страна.

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                    Още врднъж благодарности на колегата kiril_ognenski,който ме упъти към точния човек
                    С какви точно части разполага въпросния човек? Има ли Y260 -търся си предна броня, оригинални ламаринени джанти и обеци за ресьорите! Дали има нещо подобно - виждам един колега е оставил тел. номер на човека, ама ако няма поне да не го обезпокоявам!
                    Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!

Коментар

Първоначално публикуван от socialnia Преглед на мнение
                      С какви точно части разполага въпросния човек? Има ли Y260 -търся си предна броня, оригинални ламаринени джанти и обеци за ресьорите! Дали има нещо подобно - виждам един колега е оставил тел. номер на човека, ама ако няма поне да не го обезпокоявам!
                      колега момчето има всякакви части за Патрул обади се на дадения телефон мисля че момчето беше от Ресилово на 2-3км от Дупница
                      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от socialnia Преглед на мнение
                        Броня мисля че видях да има ,но за другите неща не знам.Звънни му да провериш.
                        А ето от карето какво беше останало и хъба как се е спукал-вътре всичко си е здраво в него.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                          Броня мисля че видях да има ,но за другите неща не знам.Звънни му да провериш.
                          А ето от карето какво беше останало и хъба как се е спукал-вътре всичко си е здраво в него.
                          Голям зор ще да е било! Егати мазалото Съединителя жив ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Голям зор ще да е било! Егати мазалото Съединителя жив ли е?
                            Е то трябваше и съединител и щях да го запаля там в дерето,а колкото до зора -доволно.

Коментар

Леле каква е тая салата бре ей голяма сила е така да усуче карето.Аз от отдавна ти разправям да не го газираш толкова ама не слушаш.
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X