Много търсих в форума ,но не намерих отговора на въпроса си. Дойде време за смяна на маслото става въпрос за Нисан Навара 2.5Di 133кс. 2003г. на 220 000км. с какво масло и марка да я обслужа ми е въпроса? От както съм я взел съм го сменил с 10W40 Castol май чух ,че маслото трябва да е друго.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за масло
Свий
X
-
До: Въпрос за масло
Първоначално публикуван от Next Преглед на мнениеБраво
Вие с какво си карате нисаните бе хора ?Последно редактирано от stifler; 02-03-10, 19:58.Nissan Navara D22 YD25 Double Cab
Коментар
-
Първоначално публикуван от Next Преглед на мнениеБраво
Вие с какво си карате нисаните бе хора ?
Моят Патрул го карам с Motul 6100 Synergie+ 10w40Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Next Преглед на мнениеЗначи препоръчаните марки са Мотул или Мобил?
Би трябвало да ти свърши работа всяко НЕменте масло от сериозен производител, което е с предписания вискозитет.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Next Преглед на мнениеМного търсих в форума ,но не намерих отговора на въпроса си. Дойде време за смяна на маслото става въпрос за Нисан Навара 2.5Di 133кс. 2003г. на 220 000км. с какво масло и марка да я обслужа ми е въпроса? От както съм я взел съм го сменил с 10W40 Castol май чух ,че маслото трябва да е друго.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
В аутодата пише ,че трябва да е 10В30 или по точно според мен 10В40 но като споменах ,че го карам с такова масло хората от форума почнаха да ми викат ,че съм се бил стискал за масло и ,че е било много дебело за такъв джип от 2003г. И се замислям над 5В40 и без това хич не съм доливал от това 10В40 за 10 000км. и си мисля ,че пак няма да ми харчи. И идва ред на марката ,че последно време слушам само фалшивикати са се нвъдили.
Коментар
-
Ами при тази дилема- MOTUL .От години го ползвам и съм доволен.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар