Колеги дойде и моят ред да сменям глава.Утре ще я сваля да видя какво е положението но съм сигурен че ще трябва нова.Моля дайте инфо откъде да се купи глава за RD28T (естественно колкото може по евтино) а също така кажете ако има нещо особенно при ремонта-за пружините знам имам цялото сервизно ръководство за ремонт само повдигачите не знам какво да ги правя .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Глава на Патрол
Свий
X
-
До: Глава на Патрол
Първоначално публикуван от jivko bakalov Преглед на мнениеКолеги дойде и моят ред да сменям глава.Утре ще я сваля да видя какво е положението но съм сигурен че ще трябва нова.Моля дайте инфо откъде да се купи глава за RD28T (естественно колкото може по евтино) а също така кажете ако има нещо особенно при ремонта-за пружините знам имам цялото сервизно ръководство за ремонт само повдигачите не знам какво да ги правя .
Какво и се случи на твоята глава ? Остави я без охлаждаща течност ли ? или просто и е дошло времето.
-
Охлаждането си е нормално просто и дойде времето.Всичко казано по този въпрос тук във форума е вярно, убедих се.Без никаква видима причина двигателя почна да надува в разширителния съд.Явно наистина ресурса на главата е толкова 150 000 км( може би донякъде причината е и в предишния собственник не знам как я е карал а и колата я купих от Италия) така че има достатъчно причини да сменям глава.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Свали ли я ? Ако не си,тествайте с този реактив за изгорели газове в охладителната течност.И аз мислех че съм за глава,но тествахме- нема ядове.Уредът е прост,засмуква газовете от разширителният съд,разпрашава ги на малки мехурчета и ги пуска през реактив-лакмус който би променил цвета.Без никаква видима причина двигателя почна да надува в разширителния съд
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеКак може да "надува" и да не е спукана главата? Или ако има невероятен късмет да е духнала гарнитура?
Аз мислех че надува,а то просто е конструирана системата на не малко надналягане, а и изпуска антифриз от гумените съединения.
Коментар
-
Какъв е този реактив и откъде се купува?Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеСвали ли я ? Ако не си,тествайте с този реактив за изгорели газове в охладителната течност.И аз мислех че съм за глава,но тествахме- нема ядове.Уредът е прост,засмуква газовете от разширителният съд,разпрашава ги на малки мехурчета и ги пуска през реактив-лакмус който би променил цвета.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Имаше го някъде в нета, някаква фирма за сервизно оборудване.Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеКакъв е този реактив и откъде се купува?
Ама по ефтино ще излезе да изтърбушим клапана на капачката, макуч и в буркан с вода.
На теб па за кво ти е
?
Коментар
-
Скътай 2 хилки и си подготвенПървоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеЕми трябва да съм подготвен
.
.
Коментар
-
Според мен трябва да се търси цяла кола. Катастрофирала за донор.Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеС още 3, няма ли да си купя нов двигател
? Говоря за 160 коня.
Или направо 4,2 бензин, стария ГР. После да се обръща волана.
Не знам брат
. Впрочем, ако има бюджет може и да разбера. Къде е ключа от бараката
?
Това с усиления съединител, не знам. Голди караше с 37-ци. Питай го.
Коментар
-
Главата я свалих ,както и очаквах гарнитурата е здрава а по самата глава видими проблеми няма.Главата ще е нова това е ясно но дали и блока не е крив няма как да разбера и дали той не е причината да надува.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Начин със сигурност има, но това означава да разчастиш изцяло мотора и да дадеш блока за проверка, което си отива на основен ремонт ...Първоначално публикуван от jivko bakalov Преглед на мнение... но дали и блока не е крив няма как да разбера и дали той не е причината да надува.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар