Колеги дойде и моят ред да сменям глава.Утре ще я сваля да видя какво е положението но съм сигурен че ще трябва нова.Моля дайте инфо откъде да се купи глава за RD28T (естественно колкото може по евтино) а също така кажете ако има нещо особенно при ремонта-за пружините знам имам цялото сервизно ръководство за ремонт само повдигачите не знам какво да ги правя .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Глава на Патрол
Свий
X
-
До: Глава на Патрол
Първоначално публикуван от jivko bakalov Преглед на мнениеКолеги дойде и моят ред да сменям глава.Утре ще я сваля да видя какво е положението но съм сигурен че ще трябва нова.Моля дайте инфо откъде да се купи глава за RD28T (естественно колкото може по евтино) а също така кажете ако има нещо особенно при ремонта-за пружините знам имам цялото сервизно ръководство за ремонт само повдигачите не знам какво да ги правя .
Какво и се случи на твоята глава ? Остави я без охлаждаща течност ли ? или просто и е дошло времето.
-
Охлаждането си е нормално просто и дойде времето.Всичко казано по този въпрос тук във форума е вярно, убедих се.Без никаква видима причина двигателя почна да надува в разширителния съд.Явно наистина ресурса на главата е толкова 150 000 км( може би донякъде причината е и в предишния собственник не знам как я е карал а и колата я купих от Италия) така че има достатъчно причини да сменям глава.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Без никаква видима причина двигателя почна да надува в разширителния съд
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеКак може да "надува" и да не е спукана главата? Или ако има невероятен късмет да е духнала гарнитура?
Аз мислех че надува,а то просто е конструирана системата на не малко надналягане, а и изпуска антифриз от гумените съединения.
Коментар
-
Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеСвали ли я ? Ако не си,тествайте с този реактив за изгорели газове в охладителната течност.И аз мислех че съм за глава,но тествахме- нема ядове.Уредът е прост,засмуква газовете от разширителният съд,разпрашава ги на малки мехурчета и ги пуска през реактив-лакмус който би променил цвета.Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеКакъв е този реактив и откъде се купува?
Ама по ефтино ще излезе да изтърбушим клапана на капачката, макуч и в буркан с вода.
На теб па за кво ти е?
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеЕми трябва да съм подготвен.
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнениеС още 3, няма ли да си купя нов двигател? Говоря за 160 коня.
Или направо 4,2 бензин, стария ГР. После да се обръща волана.
Не знам брат. Впрочем, ако има бюджет може и да разбера. Къде е ключа от бараката
?
Това с усиления съединител, не знам. Голди караше с 37-ци. Питай го.
Коментар
-
Главата я свалих ,както и очаквах гарнитурата е здрава а по самата глава видими проблеми няма.Главата ще е нова това е ясно но дали и блока не е крив няма как да разбера и дали той не е причината да надува.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от jivko bakalov Преглед на мнение... но дали и блока не е крив няма как да разбера и дали той не е причината да надува.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар