Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за аварийни части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тема за аварийни части

Предлагам на всички колеги които имат разни части които им се подмятат по мазето и биха спасили някой в труден момент да ги опишат тук.Знаете как е в гората и как се намират части за тези джипки а на никой не му се иска да му нущува джипа и той барабар с него в гората заради скъсано водно съединение примерно или скъсан кардан затова описвам какво може да помогне на някой и съм склонен да му го дам да си свърши работа да си прибере и покара нисана пък после на спокойствие да си го купува поръчва и така нататък.
    Предлагам модераторите да направят ако е възможно и подраздели за да може всеки да пише за какъвто модел има и всеки да знае и да не губи време когато го търси.
    Частите за които говоря не са нови и не са надеждни но биха прибрали някой при спешна нужда.
    За патрул 260 2.8 тд 93г къса база.
    1-горна помпа на съединителя
    2-силиконов съединител -без перка
    3-кардан преден

0888417864-Евгени ако е спешно и нощем ще ги извадя ако мога и ще ги донеса до кадето трябва
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

До: Тема за аварийни части

Бих казал благородна тема. Браво. Особенно часта "и ще ги донеса ако мога" адмирации вече все по рядко се срещат такива хора. За момента и аз мога да помагам с вискосъединител.

Коментар

не знам дали е за тук, но имам секторна кутия за нисан патрул 3.3Д, мисля че става и за други модификации.
      stay up and keep shining!!

Коментар

От мен спирачна помпа за Терано 2 2,7 ТДИ работеща буквално до вчера, сменена поради моя глупост и предоверяване на "майстор"!Всъщност се оказа, че помпата си е ОК.0887242668-Емо Петков,Пазарджик

Коментар

Гарнитура за глава 2.8 бензин Патрул К160 ( мотор L28 ).
          Седи си, засега не мисля да я ползвам
          Чукче и наковалня за същия.

Дебитомер за 3.0 бензин Терано ( мотор VG30E ).
          Ролка и ремък ангренажни за същия (не са нови - затова и са подарък ако някой закъса).
          Последно редактирано от jamiemirror; 04-03-10, 10:57.

Коментар

От мен предни спирачни дискове на Терано 1 '89г 2,4МИ 3 врати - горе долу има хлеб в тех. 0896 62 62 56, 0888 22 72 92 Драго, София
            Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

От мен
              3 десни калобрана за нисан патрол y60, ако някой си ги губи като мене да пише на лично тук.
              ааа бях забравил имам и два автоматични хъба незнамна какъв хал но пък на символична цена.

Коментар

За Терано2,Маверик къса база задни амове не са нови но не е като без тях
                Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

От: Тема за аварийни части

От мен още 4 бр, спирачни буталца (Д=43мм) за предна дискова спирачка и 2 бр. цилиндърчета за задната барабанна спирачка за Терано 1 ' 89г. 2,4 бензин 3 врати.

Ако на някой му трябва нещо - моля на лично съобщение, че не се сещам често да проверявам темата.
                  Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X