Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте на всички ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте на всички ;)

Здравейте на всички в този форум. Досега само четях, защото си нямах джип. Е, вече си имам - Nissan Terrano 2.7 TDI, АСК. Като всяка машина на старо и той си има някои проблемчета, най-дразнещото от които е това, че като друсне малко и изчезват показанията на километража, но това е остатък от разглезването ми - преди карах Xtrail.

До: Здравейте на всички

Честито,
    и аз от скоро съм със същото,
    имам същият проблем с километража,но като цяло съм много доволен, мисля че няма да съжаляваш за избора си.
    Със здраве и безаварийни.

Коментар

Всички с новото купе (и новия километраж, съответно) имат тоя проблем. Да не те притеснява. Вероятно има оправия, но не съм се интересувал, защото не ме касае - аз съм с междинката, а там по уредите електронен е само часовника.

Да те радва дълги километри. Пък ако се налага - ще помагаме.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито колега.
        Само на мен ли ми се струва ,че напоследък много се харчат
        Теранозаврите. Явно кризата кара купувачите да залагат на сигурно.

Коментар

И аз оставам с такива впечатления... Много се навъдиха Теранозаври по улиците... Сериозна машина, че и икономична... и такива с десен волан доста има вече...

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
            Честито колега.
            Само на мен ли ми се струва ,че напоследък много се харчат
            Теранозаврите. Явно кризата кара купувачите да залагат на сигурно.
            Съгласен съм с това мнение. Аз имам Терано2 2.7 от 10 мес. До този момент в квартала нямаше нито едно. Сега вече са станали 4. Но несъм съгласен с кризата, просто залагат на хубавото и качественото

Коментар

Колега честито за новата придобивка, относно километража, ако е с датчик за скоростомера а не с жило, провери за хлабави клеми при датчика който е на скоростите.Успех

Коментар

честито и от мен.много километри без ремонти.

Коментар

Честито и добредошъл колега, много и безаварийни километри.
                  0898532785-КИКО

Коментар

И от мен добре дошъл в Терано отбора. Ще останеш доволен от машината, струва си. Малко въпросче към Спарки : Какво значи "междинката"? Моят е 1998 г. и при мен само часовника е на електронен дисплей. Някаква междинна версия на купето ли?
                    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Добре дошъл и честито за продобивката. Смятам че машината си заслужава, радвам се че и форума не си сбъркал
                      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                        И от мен добре дошъл в Терано отбора. Ще останеш доволен от машината, струва си. Малко въпросче към Спарки : Какво значи "междинката"? Моят е 1998 г. и при мен само часовника е на електронен дисплей. Някаква междинна версия на купето ли?
                        Еми точно твойто е междинка. С 4-те отделни кръгли фара. Преди него е с квадратните фарове, а след него е с цели фарове, в които са навряни функционално твойте 4, но с общо стъкло и мигачи горе до тях.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито и от мен.
                          Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X