Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Второто ми Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Второто ми Терано

Оформям се като доста сериозен фен на марката. Ясно е ,че има защо.
    До любимото и вярно Терано 1 -2.7 ТД , подредих още едно,
    този път Терано 2 ,пак 2.7 ТД .

Дано да ми е на късмет ,тия дни ще ги снимам заедно подредени

До: Второто ми Терано

И тук: Честито!

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
    пак 2.7 ТД .
    Тсъ. 2.7TDI. Има разлика, която несъмнено вече си усетил. Понеже съм карал 2-ка без интеркулер, та да си кажа.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хубав звяр, със здраве да си го каращ.
      И аз исках к.б. , ама е много неудобна да качваш бебе на задната седалка, както и да качваш на детско столче 4 годишно дете.Иначе като обем ми се струва достатъчна.
      Балалансирана джипка , която става и за всекидневна употреба, магистрала , по предназначение и т.н. без да е особенно усложнена.
      Общо взето такива здрави, вече никой не ги прави-от последните мохикани.

Коментар

Поздравления и от мен. Колата ти е прекрасна и то като гледам по решетката е и по - нова година.
        Безаварийно каране.
        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Честито и от мен.

Като гледам ставаме повече хората с терано.
          В нашия град по улиците има вече няколко бройки.

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
            ...както и да качваш на детско столче 4 годишно дете.
            Хех. Със всичко се свиква. Моя разбойник (3.5г) само го качвам на джипката, а в столчето той сам си се покатерва, при това с усмивка.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито и от мен! Щеше ми се да кажа "още един в отбора", но всъщност ти и преди това си бил в този отбор. Сега си с второто. Дълго и безаварийно каране! Като чета във форума всички от този отбор общо взето са доволни от марката. Аз също... Успехи!
              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Хех. Със всичко се свиква. Моя разбойник (3.5г) само го качвам на джипката, а в столчето той сам си се покатерва, при това с усмивка.
                И моя юнак нещо катерач си пада ,та много се кефи на високата позиция отзад .

Нещото което ме притеснява засега е това ,че ако реша да ъпгрейдна
                музиката ,оставам без копче за авариините светлини .Сложили са го
                в панела на касетофона .Не съм имал време да разровя още ,дали
                няма някакви заместващи панели ,че да си вградя малко по качествена музика .Някой ако е виждал да се обажда.

Коментар

До колкото разбирам касетофона се води част от програмата на нисан за безопасност.Нали имаш цд-ченджър.Верно досадно е да обръщаш в аудио фаилове, но реално като време 6 цд-та ми се виждат достатъчни за какъвто и да е преход.А пък като трябва да се съобразяваш с липсата на място на диска - печеш само добри парчета, талаша не го записвам, както с МП3/то-слушам само отбрана музика.
                  На мене ми харесва и звука и възможностите за контрол от волана,което на неоргинална музика няма да го имаш, или ще трябва да си закрепваш дистанционното към волана по някакъв начин-кърпена работа.
                  Според мене , ако нещо налага ползването на друг плеяр има място под седалката от пред в ляво.Аз не бих си развалял таблото.

Коментар

А на вас ви е лесно с по 1 дете.
                    Аре второ, да ви отеснее.......
                    Каката се качва сама, ама бебе на няма два месеца - трудна работа.То в момента качването на бебето е само за да отидем на имунизации, но смятам като се постопли и бебето порасне малко - отпуска всяка седмица от четвъртък- и газ из родопите.Срамота е не сме ходили на почивка от около 10 години.България не познаваме, а само какви места има....
                    Да видим , колко ли време ще ме търпят с такова работно време-от понеделник до сряда.

Коментар

Това ни е проблема на нас - морските. Високите планини са много далече. Аз лично харесвам Пирин и Рила, но двата дена минават в път. Няма как, търся си разходки по-близо. Не, че в Странджа няма хубави места за оф-роуд, ама друго си е на високото. Сега софиянците ще кажат "Много му се иска на тоя, не стига, че морето му е под носа, ами и планината да му е наблизо. Така е, господ никога не дава всичко...
                      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Честито а за тръпката винаги се намира терен,ако щеш и по плажа
                        Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X