Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля (Nissan Patrol GR дълга база)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се похваля (Nissan Patrol GR дълга база)

След доста четене и проучване вчера и аз придобих най-подходящото за мен 4Х4- Nissan Patrol GR дълга база.
    Състоянието му е доста зле, но и парите бяха малко Започвам го отначало за което наистина ще имам нужда от съветите ви. Поздрави!
    VARADERO SD2

честито да си го стегнеш както трябва после газ....
    ще ми баде интересно да нзам какво мy е састоянието и как варви възтановяването....
    с какаф мотор е....
    попздрави.....

Коментар

a 2.8 TD произведен 1993г. ще пусна снимки с сегашното му състояние
      VARADERO SD2

Коментар

РЕ:

Честито, патрула е голяма машина дано да успееш да я стегнеш и да се завреш в калта с нея
        Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Честито,

И аз съм по твоите стъпки )

Очакваме снимки, инфо и после може да спретнеме нещо като темичка където да се съберат на едно място инфо и полезни нещица за тази марка 4х4..

Поздрави
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Честито!
            Незнам колко е зле , но сигурно те чака много работа и големи разходи - дано си подготвен .
            Ако ще го започваш най от начало виж аз докъде съм стигнал и откъде съм минал:http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=5886
            При мен е Тойота , но разликата не е голяма. Само в годинките- моята е с почти 10 години по възрастна.
            Ако имаш технически познания, свободно време и условия моят съвет е , ако не всичко то поне мостовете и спирачките да си ги направиш сам, защото рядко майсторите обичат да се престарават и да губят ценно време, и в повечето от случаите спестяват доста труд и старание.

Коментар

Здравей и честито и от мен.Патрола е голям и корав автомобил.Стегнеш ли го както трябва ще ти служи дълго и вярно.Между другото толкова ли е зле и за колко го купи?Скоро и аз се сдобих със същата машина,но къса база.Както всеки стар и употребяван автомобил и моят има дребни кусури,които тия дни поуправями.По едно време си мислех вече че нещо не сме догледали добре при покупката,но като ви слушам с Цанко/еле пък като видях неговата Тойота пръсната на съставни части/,направо ми се струва че съм случил на доста запазен автомобил.Пожелавам ти да не се предаваш и да подготвиш като трябва "ЗВЯРА" за бой.Успех.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито и от мен Да си стегнеш Патрола и после газ към гората
                Още веднъж честита придобивка.

Коментар

Здравей и честито,корав дзвер е това.Казваш,че тепърва имаш много работа по него.Това,че си го взел по евтино на по ниска цена донякъде е по добре Тепърва ще ти дойдат разходи идано не са много но поне много неща ще минат през ръцете ти и ще опознаеш машината Внимавай с температурата Виското на перката да е в ред... изобщо в началото наблюдавай температурата.

Коментар

Честито и от мен. Правилната машина!
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Re:

Честито rosslan,

Патрола е сериозна техника, няма да те разочарова (след като го постегнеш)!

Първоначално публикуван от BatGeorgeone
                      ...може да спретнеме нещо като темичка където да се съберат на едно място инфо и полезни нещица за тази марка 4х4...
                      Ми ето:
                      Nissan

Коментар

Не знам колко евтино си го взел,но моят го взех скъп и въпреки това отиват по 500-600 лв на месец за подръжка.
                        Айде честито и от мен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X