Обява

Свий
Няма добавени обяви.

patrol Y60 малко въпроси ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• patrol Y60 малко въпроси ???

здравейте на всички,и аз станах собственик на тази машина дълга база 2.8 дизел.
    имам следните проблеми:

.когато дам на контакт лампата на свеща светва и изгасва,когато запали двигателя и започва да премигва - реле ли е ??

.таблото не свети когато включа фаровете играх си с копчето за намалявяне на светлината ,но нещо?

.и последно най-важно забелязях, че когато е на ниски обороти от щеката на маслото малко ми цапа пръста с масло и пуши леко,но на високи обороти го няма това нещо

иначе колата не пуши от ауспуха само при изпомпване и то пного леко черен пушек,набира си много добре.

мерси предварително

До: patrol Y60 малко въпроси ???

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
    здравейте на всички,и аз станах собственик на тази машина дълга база 2.8 дизел.
    имам следните проблеми:

.когато дам на контакт лампата на свеща светва и изгасва,когато запали двигателя и започва да премигва - реле ли е ??

.таблото не свети когато включа фаровете играх си с копчето за намалявяне на светлината ,но нещо?

.и последно най-важно забелязях, че когато е на ниски обороти от щеката на маслото малко ми цапа пръста с масло и пуши леко,но на високи обороти го няма това нещо

иначе колата не пуши от ауспуха само при изпомпване и то пного леко черен пушек,набира си много добре.

мерси предварително
    Най вероятно изгоряла свещ.
    Премери компресията.

Коментар

До: patrol Y60 малко въпроси ???

мерси

Коментар

От: patrol Y60 малко въпроси ???

проблема на таблото ти е вероятно от бушон.
        Въпроса е защо е е изгорял. при мен се оказа лошо вързана музика

Коментар

От: patrol Y60 малко въпроси ???

Лампата за подгрева на свещите освен за тях служи и за информация за неизправности по автомобила-най често светва и изгасва заради слаб акумулатор...кабела за осветлението на таблото е розов,предпазителя е петият отдолу нагоре в десния ред.
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X