Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете за NISSAN King Cab?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще кажете за NISSAN King Cab?

Здравейте на всички от форума.
    Чета от известно време, ето че доиде време и да пиша.
    Харесъл съм си един NISSAN King Cab, 2.5 атмосферен дизел, бързи бавни, ръчна блокировка на предните главини, направен е на базата на старото Терано.
    Та въпроса ми е какво мислите за този пикап, по мои наблюдения не е много разпространен в България /сравнено с L200 и Hilux примерно/

имам един такъв внесен от Англия, ако искаш ела да го пробваш.

Тази кола само митото и ДДС са й 5 700 лв. така, че внимавай ако тепърва ще я внасяш !!!

Коментар

И понеже, наистина са малко, може да се окаже, че е моя. Беше зелен металик. Нямах никакви проблеми с него, но и не съм го карал много - към 10000 км. Като го взех, беше 110 000 км. - Дали? Защото, веднага се наложи да сменя феродов диск и заден семеринг на двигателя, но само и единствено това. Неприятното беше, че за да включиш 4 х 4, трябва да слизаш и да блокираш главините и т. н. За какво ще го ползваш, защото му дават 450 кг. товароносимост, а винетката му е стотици левове. Не е свръх ъфроудър, но за лов става и при подходящи гуми, ще те измъкне от критични ситуации. Ако го вземеш, мога да те снабдя с OWNER'S MANUAL - остана при мен.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Slick

Тази кола само митото и ДДС са й 5 700 лв. така, че внимавай ако тепърва ще я внасяш !!!
        С десен волан ли е като е от Англия? И къде може да стане пробването?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch
          И понеже, наистина са малко, може да се окаже, че е моя. Беше зелен металик. Нямах никакви проблеми с него, но и не съм го карал много - към 10000 км. Като го взех, беше 110 000 км. - Дали? Защото, веднага се наложи да сменя феродов диск и заден семеринг на двигателя, но само и единствено това. Неприятното беше, че за да включиш 4 х 4, трябва да слизаш и да блокираш главините и т. н. За какво ще го ползваш, защото му дават 450 кг. товароносимост, а винетката му е стотици левове. Не е свръх ъфроудър, но за лов става и при подходящи гуми, ще те измъкне от критични ситуации. Ако го вземеш, мога да те снабдя с OWNER'S MANUAL - остана при мен.
          Не е зелен, така че сигурно не е твоя. Това с ръчното блокиране не е удобно, но предполагам че няма проблем да се блокират по-отрано, а не да се гмурнеш в калта като закъсаш. Смятам да го ползвам и за лов и за придвижване по някои трудни места, но екстремни off-road изпълнения няма да правя. А и възможността да товаря разни работи ще ми е от полза. За винетките в коя категория го включват? Ако го взема упътването ще ми е от полза, така че предварително благодаря.
          А ти защо продаде твоя?

Коментар

Води се "Товарен автомобил с 2 оси" и е в категория "2". Знаем че в тази категория има и 10 тонни?? Та, винетката му е 322 лв. За 2007 сложи още 10%! Ако, случайно, решиш да закачиш ремарке, още една такава винетка! Не те разкандърдисвам - от малък си мечтаех да имам пикап. За съжаление, винаги си мисля, че колата трябва да бъде "ниско летящ самолет" и когато не е така, съм много разочарован. Другата причина е, че го смених за Гранд Чероки, за съжаление пак дизел! Иначе, за нормални хора, е добър избор.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Води се "Товарен автомобил с 2 оси" и е в категория "2". Знаем че в тази категория има и 10 тонни?? Та, винетката му е 322 лв. За 2007 сложи още 10%! Ако, случайно, решиш да закачиш ремарке, още една такава винетка! Не те разкандърдисвам - от малък си мечтаех да имам пикап. За съжаление, винаги си мисля, че колата трябва да бъде "ниско летящ самолет" и когато не е така, съм много разочарован. Другата причина е, че го смених за Гранд Чероки, за съжаление пак дизел! Иначе, за нормални хора, е добър избор.
              Не си съвсем прав! Докато в нормалните държави винетките са 3 вида -до 3,5т, от3,5 до 12, и над 12т., наще идиоти са решили че трябва да има пак 3 вида винетки но забележи "леки автомобили без оглед на теглото", товарни за всички от 0 до 12т и 3-ти вид за тези над 12т. А май забравих тия които са за автобуси. Изобщо както винаги, нещата произведени от малоумието на БГ чиновника не почиват на никаква логика или практика. Та така е с притежателите на "луксозни" товарни пикапи. Иначе за нормални хора наистина е добър избор
              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

тия цени са безобразие. "Как ще ги стигнем американците?"
                Та ние сме ги стигнали че даже минали.
                Току що получих писмо за моята регистрация за 2007. $180, от които $30 ( тегло 2 тона), и $20 че не трябва да минавам смог.
                За първите 2 години беше почти $300 но сега за първи път падна със $100. На хондата акорд която е 1999 модел е $80, и нямя тегло и смог.
                какви са тези луди цени в бГ?
                CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Нови винетки 2007

Току що говорих с Агенция пътища за новите винетки, даже бях настроен доста войнствено и бях готов за скандал , обаче направо ме обезоражиха като ми казаха че пикапите минават в групата на леките автомобили до 3,5т. Така че явно въпросът се решава по правилния начин и най-вече по настояване на ЕС. Вече съм с две ръце за ЕС. Така че и ние вече ще плащаме толкова колкото и другите колеги във форума без да се отчита "лукса" че караш товарен автомобил!
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от rodeo
                    Първоначално публикуван от Slick

С десен волан ли е като е от Англия? И къде може да стане пробването?
                    Нисана е с десен волан
                    пробването изисква да си в/около Сф ..
                    чукни едно л.с.
                    ако искаш да го пробваш.

Коментар

От: Какво ще кажете за NISSAN King Cab?

Здравейте,
                      Интересува ме когато включиш 4Н или 4L блокира ли се диференциал. Мога ли да го карам на асвалт на 4Н?

Коментар

От: Какво ще кажете за NISSAN King Cab?

1.Да.
                        2.Не.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X