Несъм запознат и търся компетентно мнение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква лебедка да си взема за терано.
Свий
X
-
До: Каква лебедка да си взема за терано.
Първоначално публикуван от dido02 Преглед на мнениеНе съм запознат и търся компетентно мнение.
Ето четиво за запознаване.Ние не сме неутрални!
-
...или накратко от 9500 либри нагоре. Лично аз бих взел 10000, 11000 или 12000. Тераното не е кой-знае колко тежка джипка (1700-1800 килца), така че май нещо около 10000 ще е достатъчно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение8000 е напълно достатъчна на човек, който няма да се състезава!
Спарки това че джипката тежи 2000кг е просто текст в гората като си в киреча джипа от 2000кг може да стане 2 пъти по-тежък.
Ако човек е чел малко назад в форума всичко е написано от Митко,Чавдар и всички използвали всякакви помощи в гората!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениеА дали преди някой не беше казал просто "Голяма"!
Спарки това че джипката тежи 2000кг е просто текст в гората като си в киреча джипа от 2000кг може да стане 2 пъти по-тежък.
Ако човек е чел малко назад в форума всичко е написано от Митко,Чавдар и всички използвали всякакви помощи в гората!Че той няма да може да я моси бре! Ще му се вдигнат задните колелета.
...и не тежи 2000кг, а между 1700 и 1800 (ако къса база). Разликата е съществена, вЕрвай ми.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido02 Преглед на мнениеА нещо като марка ,и да нее някои китайски боклук.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнениеАко е за марка метай една "WARN XP" и си готов,но срещу доста прилична сума.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеИ на куката на Warn-а пак пише "Made in China" ....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар