Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросчета за 4.2 дизел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросчета за 4.2 дизел

Има ли някой от София с такъв патрул 4.2 дизел за едно кръгче да даде?
    Обмислям такава покупка - У60

Достатъчна ли разликата от десетина коня, за да компенсира разликата в теглото? Как се държи това нещо на магистрала (за гората мога да си представя)? Разходът как е?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: Въпросчета за 4.2 дизел

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    ...

Достатъчна ли разликата от десетина коня, за да компенсира разликата в теглото...
    Колко тежи това животно и не са ли само дълга база?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Колко тежи това животно и не са ли само дълга база?
      Набарал съм къса - е вярно с десен волан ма това е поправимо ))
      Но нямам идея колко тежи
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Има ли някой от София с такъв патрул 4.2 дизел за едно кръгче да даде?
        Обмислям такава покупка - У60

Достатъчна ли разликата от десетина коня, за да компенсира разликата в теглото? Как се държи това нещо на магистрала (за гората мога да си представя)? Разходът как е?
        Тя разликата в мощността е малка,ама разликата във въртящия момент колко е?
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Станко има такова, но до Неделя е вън от обхват. Возил съм се доста пъти, въртящият момент е огромен, но мотора е муден.
          Това е култов модел по много причини, така че вземай го, без да се замисляш. Има страхотни китове за турбиниране австралийски и става чуден.
          Ако се отказваш дай линк на Л.С. може аз да го взема.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ето ви 1 и е на добра цена http://www.mobile.bg/21262250369303073

Коментар

Здравейте , аз имам такъв дълга база е автомат , не съм имал други джипове и нямам база за сравнение , за пъргавината не е много еластичен направо си е автобус , на магистралата (Букурещ - Констанца) като наглася темпомата на 90 км/ч не съм бутвал газта с часове . разход на гориво извънграда средно 10-11 в зависимост от стила на каране и терена . Точно засичане до пъно съм правил в отсечката Пловдив ->Стара Загора -> Хаимбоаз -> Русе разход 9.12 л/100 скорост не повече от 90 км/ч . С багажник на покрива съм, гуми 265/70/16 !!! В града не съм засичал колко гори но е доста , като излизам от нас и като се прибера стрелката на нивомера видимосо е преместила надолу .Това лято не съм имал проблеми с прегрявания , стрелката не се е качвала надповече от 2мм над средата . Сега зимата трудно загрява, извънграда не загрява изобщо което ме навежда на мисълта, че имам проблем с термостата.Ще се радвам ако мога да помогна с нещо , от Русе съм .
              Последно редактирано от enduro; 02-01-10, 23:34.
              Nissan Safari 4.2d , RE4R03A , HG41
              0889302238 - наско

Коментар

Колата от обявата един пост по-горе вече е продадена.Днес звънях да я гледам и купя, но някой ме е преварил.Ако е някой от тук да си признава бързо. И да се похвали.
                Subaru Legacy 2.5
                Suzuki GS500 E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X