джипа ми гори 22/100газ и е 2,4 нормално ли е това
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
разхода на тeрано
Свий
X
-
До: разхода на тэрано
Не знам за бензиновия двигател. Моят е като на Спарки и гори 9.5-10/100 км при нормално каране. Доколкото знам е нормално.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
До: разхода на тэрано
Много е. 14-16 газ, това е нормалния разход. С газов инжекцион ли си?Първоначално публикуван от dido02 Преглед на мнениеджипа ми гори 22/100газ и е 2,4 нормално ли е това
NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15
Коментар
-
До: разхода на тeрано
А на бензин колко е?
Според мен първо трябва да видиш разхода и на бензин. Ако разхода на бензин е нормален, а на газ е висок, значи проблема е по газовата уредба.
Та според мен направи първо това, сравни двата разхода, и по този начин ще можем да те насочим по-точно какво да проверяваш.
Коментар
-
...стига газовата инсталация да я използва.Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеПо-добре си виж ламбда сондата.Едно време и аз бях така и се оказа от нея.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Има логика в отговора тиПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение...стига газовата инсталация да я използва.

И все пак аз така си реших проблема!После си сложих газовия инжекцион.
Коментар
-
Пиши на разбираем български и НЕ ВИКАЙ!!!Първоначално публикуван от dido02 Преглед на мнениеАМИ АЗ ЩОТО КАРАМ И ГУМИ ЗА КАЛ И С ВКЮЧЭНО 4Х4 И МОЖЭБИ ЗА ТОВА САС ЛЭТНИТЭ ГУМИ МИ ДАВАШЭ 13/100ГАЗ
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар