Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 4Н на Терано 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с 4Н на Терано 1

Привет,

Не мога да включа 4Н на Терано1 '89г. 2,4МИ - лостът се движи безпроблемно между 2Н и 4Н както на скорост, така и на свободна.
    Странното е, че N и 4L работят.
    Какво ли може да е?

Благодаря.
    Черно, мирише и разваля характера!

До: Проблем с 4Н на Терано 1

Първоначално публикуван от drago_pishinkov Преглед на мнение
    ... Не мога да включа 4Н на Терано1 '89г. 2,4МИ - лостът се движи безпроблемно между 2Н и 4Н както на скорост, така и на свободна. ...
    А защо реши, че не можеш да включиш?!? Защото лостът се движел безпроблемно ли? На Патрол-а превключването 2Н-4Н може да става на всяка скорост, БЕЗ да е необходимо натискане на съединител. Т.е. лостът се мести "безпроблемно" ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Като го сложа в позиция 4Н лампата на таблото не светва, а и предният мост не върти.
      Последно редактирано от drago_pishinkov; 20-12-09, 15:42.

Коментар

"Предният мост не върти"

С какви хъбове си, ако са автоматични докато не заключат няма да върти. Според мен си провери хъбовете , а лампата светва ли на бавни?
        088455338две
        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
        Джамбазов 2010г..

Коментар

Хъбовете са автоматични ... давам по два - три метра назад като включа 4Н (и като го изключа също). Странно как да заключват само на 4L. На бавни лампата също не свети.

Коментар

е щом си работят в едното положение значи са здрави

Лампата може да не свети и от друго, но щом само на 4Н не работи според мен проблема е в раздатката.
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Хъбовете са автоматични ... давам по два - три метра назад като включа 4Н ...
              Това пък защо?!?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Това пък защо?!?

..ми 'щот слушам всякакви съвети - според едни не трябва, според други - задължително. Поне не вреди (надявам се).

Коментар

..ми 'щот слушам всякакви съвети - според едни не трябва, според други - задължително. Поне не вреди (надявам се).
                  Според наръчниците връщане назад се препоръчва след изключване на режим 4х4, за да се изключат автоматичните хъбове. Няма никакъв смисъл да се кара назад след включване на предното.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Я ги отвори хъбовете. Ако са яко наплескани с грес няма да могат да включат че на студа се сгъстява яко.
                    А на ръчните ептен не им трябва грес.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На тераното с афтоматични хъбове при движение ако се пробваш да включиш двойното се осеща и се чува здраво жулене от хъбовете, аз съм пробвал 2-3 пъти и ефекта е все същия, даже се налага да дам на зад за да спрът да жулят.
                      Ако при теб не се получава този ефект значи наистена не ти включва 4N или при мен нещо не е наред

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                        На тераното с афтоматични хъбове при движение ако се пробваш да включиш двойното се осеща и се чува здраво жулене от хъбовете, аз съм пробвал 2-3 пъти и ефекта е все същия, даже се налага да дам на зад за да спрът да жулят.
                        Ако при теб не се получава този ефект значи наистена не ти включва 4N или при мен нещо не е наред
                        Е то няма как да включиш автоматични хъбове в движение без да ги потрошиш
                        Можеш да ги изключиш, обаче.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Е това означава че при мен е нормално
                          Аз не разбрех колегата в движение ли ги е правил тези проби

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                            Аз не разбрех колегата в движение ли ги е правил тези проби

Спирам, включвам и давам назад 1-2 метра....иначе при движение напред да речеш да минеш 1-2метра назад не би се получило...ама ще пробвам.

Тъй де за каране назад тръгна реч. Един приятел се опита да ме хвърля по върбите със следната история: Имаше баща му преди време голф 2 автоматичен. Гепило приятелчето колата при първа възможност да се повози, карало на "D" или там каквато беше буквата за нормално движение напред, видяло "R", дръпнало лоста в тази позиция и изпаднала скоростната кутия зад колата. Та дали изобщо е възможна тази манипулация или само щуротии говори. Все пак на колата купуваха нови скорости...
                            Последно редактирано от drago_pishinkov; 23-12-09, 08:28.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Ъ? Аз си ги включвах редовно, пък нищо им няма.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X