Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е пазарил от този сайт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да е пазарил от този сайт?

http://www.4x4tyres.com/ Някой да е пазарил от този сайт? Нека да си каже впечатленията от цените как са добре ли са или са по скъпи от тука. Гледам ,че има безплатна доставка. Цените ми са виждат доста евтини. Примерно една джанта 16-ка излиза 140 лв долу горе която съм си харесал.

До: Някой да е пазарил от този сайт?

Доставката над 115 паунда е безплатна само за UK

Коментар

Пращат само до UK. Безплатната доставка съответно е пак до там. За до тук - сложи по едни 40 лири за гума, и цените стават безсмислени.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега виж този сайт http://www.camskill.co.uk/order.php аз си поръчах БФ АТ и пристигнаха за 1 седмица срещу 20 лири на гума и можеш да пазаруваш без ДДС което прави цените доста приятни. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

barzgumve.com - в цените е включена и доставката до БГ, идват за седмица.

Коментар

Първоначално публикуван от jivotnoto Преглед на мнение
            barzgumve.com - в цените е включена и доставката до БГ, идват за седмица.
            Да бе. Кумхо KL-71 31х10.5х15 - 335.70 за брой.

За сравнение от горния сайт същите с доставка 30 лири за гума струват 248лв, барабар с ДДС-то, и има доста по-голям избор на кални гуми там.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
              Колега виж този сайт http://www.camskill.co.uk/order.php аз си поръчах БФ АТ и пристигнаха за 1 седмица срещу 20 лири на гума и можеш да пазаруваш без ДДС което прави цените доста приятни. Поздрави
              Еи колега да си жив и здрав найстина страхотни цени аз съм с 18" и там цените са наполовина за мойте гуми.

Коментар

А на джанта 6J R16 каква по широка гума може да сложа примерно сегашните ми оригинални с 205-80-R16. Искам да са по широки. Предложете ми един размер

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                  А на джанта 6J R16 каква по широка гума може да сложа примерно сегашните ми оригинални с 205-80-R16. Искам да са по широки. Предложете ми един размер
                  Нещо с ширина преко сили 235. На каква височина - сам си прецени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X