Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За колегите с Нисан Терано1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За колегите с Нисан Терано1

колеги кажете от каде мога да си купя плочка за газовата уредба че в нашия град няма а така без плочка много ми гори ако някои знае моля помагаите ако има някои желание може да ми зване на 0898749772 мерси предварително
    JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0

Коментар

Ми ако е BRC пробвай тук: http://www.brcbg.com/
      Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

С кой джигател е ?

Коментар

Въпрос към колегата Sparkybg- колко ти излязоха торсионите с поставянето и къде го прави?
          Cherokee XJ 4l, Cherokee KJ 3.7l , Toyota Avensis- продава се 2500лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Иванов Преглед на мнение
            Въпрос към колегата Sparkybg- колко ти излязоха торсионите с поставянето и къде го прави?
            Торсиони продават братя Петрови и Явор - VROMOS. Звънни и питай, понеже цените се менят. За слагането - тук има достатъчно сервизи. Можеш да говориш с Митко(фулда), Goldy, Vladi333 и сигурно още доста. Цена отново не мога да кажа, понеже е различно да отидеш при някой, с когото сте приятели, и при някой, дето не познаваш.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Започнах с кърпенето на тераното и при разглобяването открих нещо в задния ляв калник, учудих се че и аз имам някакво подобие на компютър, тъй като мотора ми е 2.7 най- обикновен турбо дизел.

Това е в следствие на по изгнило купе и скъсване на левия долен носач
              Скъсано бомбе

Това е климатика с парното и след това разглобяване пак не намерих филтъра на климатика, което ме навежда на мисълта че просто няма

Следващите снимки са как би изглеждал с по сериозен боди лифт
              За всички който се притесняват да оделят купето от шасито за някаква реставрация разглобяването не е чак толкова трудно 4 маркуча и малко инсталация, всичко друго остава по шасито и купето излиза на горе без проблем.

Коментар

как върви кърпенето, някоя нова снимка. Какво беше състоянието на шасито отдолу
                088455338две
                "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                Джамбазов 2010г..

Коментар

Колегата е състезанието във Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от RADEV_BG Преглед на мнение
                    Колегата е състезанието във Варна.
                    Със Тераното ли
                    Cherokee XJ 4l, Cherokee KJ 3.7l , Toyota Avensis- продава се 2500лв.

Коментар

Одрязах част от задната греда, защото беше нагнила

И какво мислите излезна отдолу

Две планки със заварени оригинално гайки на тях

На оригиналната ламарина имаше точки ударени като с център. Зад тези точки се падат тези гайки, предполагам че са за стойка на резервна гума.

Коментар

Точно за това са!

Какво е състоянието на шасито имаше ли изненади дето като беше сглобен не се виждаха. Тампоните дето се държи копето скъсаха ли се.

Извинявай ако ставам досаден с въпроси, обаче ми предстои подобно нещо и се замислям дали да се захващам
                        088455338две
                        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                        Джамбазов 2010г..

Коментар

Пич,
                          явно това терано филтър на климата няма!
                          Филтъра е по средата на кутията на климатика-вертикално.
                          Старнно е , че филтъра е след вентилаторът-ама е факт.Така и така си го разкостил, можеш ли да погледнеш как е закрепен вентилатора-дали има елипсовидни уши за корекция на натяга му към тялото на климатика?
                          Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                            Точно за това са!

Какво е състоянието на шасито имаше ли изненади дето като беше сглобен не се виждаха. Тампоните дето се държи копето скъсаха ли се.

Извинявай ако ставам досаден с въпроси, обаче ми предстои подобно нещо и се замислям дали да се захващам
                            Ето една отделна тема в която колеги са напускали снимки с това което съм се захванал, мисля че снимките ще дадат отговор на някои от въпросите Ентусиазъм или луд умора нема

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
                            Пич,
                            явно това терано филтър на климата няма!
                            Филтъра е по средата на кутията на климатика-вертикално.
                            Старнно е , че филтъра е след вентилаторът-ама е факт.Така и така си го разкостил, можеш ли да погледнеш как е закрепен вентилатора-дали има елипсовидни уши за корекция на натяга му към тялото на климатика?
                            Благодаря!
                            Ще погледна другата седмица, защото няколко дена няма да съм в града

Коментар

От: До: За колегите с Нисан Терано1

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=93339

Коментар

От: До: За колегите с Нисан Терано1

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                                Одрязах част от задната греда, защото беше нагнила

И какво мислите излезна отдолу

Две планки със заварени оригинално гайки на тях

На оригиналната ламарина имаше точки ударени като с център. Зад тези точки се падат тези гайки, предполагам че са за стойка на резервна гума.
                                Здравей колега, дай един телефон,че искам да си поговорим.Решил съм и моето да го правя ама ....
                                Гайките са точно за външна стойка за резервна гума.Ако имаш мерак мога да ти дам моята да я пречертаеш и да си я направиш.Аз така я правих преди години,но я скъсих малко понеже ми идваше дълга.Значи Терано 1 няма филтър за климатика откъм капака !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X