Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Y260-не може да не се похваля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Y260-не може да не се похваля!

ОК мерси.Питам защото в мобиле има обява,че се продава(за 3000лв.) и затова питам дали си ти или новия собственик.

Коментар

От няколко дни го мисля това с преместването на мостовете под ресорите,дали да го правя или не.След като се преместят отдолу,центъра на тежеста се измества,а това ме кара да си мисля ,че ще стане доста по-неустойчив на странични наклони.
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
        От няколко дни го мисля това с преместването на мостовете под ресорите,дали да го правя или не.След като се преместят отдолу,центъра на тежеста се измества,а това ме кара да си мисля ,че ще стане доста по-неустойчив на странични наклони.
        така си е, всичко за сметка на друго. може някои колеги да споделят как е станало при тях след такова разместване. ако не ти трябва за яко оффроуд, може би не си струва...
        stay up and keep shining!!

Коментар

Аз бих махнал стабилизиращата щанга и амовете. После при Голди на рампата. Ако извади ходове, че почне да опира в подкалниците, с рязане няма да стане. Ще видиш и какви амове ще ти трябват.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
            Аз бих махнал стабилизиращата щанга и амовете. После при Голди на рампата. Ако извади ходове, че почне да опира в подкалниците, с рязане няма да стане. Ще видиш и какви амове ще ти трябват.
            Утре ще свалям предните ресори да се щпренгват и ще изхвърля и стабилизиращата щанга.Андро а с обиците как стои въпроса,заслужава ли си да правя по-дълги?

Коментар

Утре ще свалям предните ресори да се щпренгват и ще изхвърля и стабилизиращата щанга.Андро а с обиците как стои въпроса,заслужава ли си да правя по-дълги?
              Доколкото си спомням, отпред беше с два листа. Според мен са малко.
              Дългите обици за хард не стават.

Коментар

Да с два листа е.Видях някъде във форума,че някой беше ги подсилил с по още един.Ще се разтърся-дано го намеря.

Коментар

Днес направих и първото по-сериозно излизане със звяра.Направихме си страхотна разходка.Някои си тръгнаха по-рано ,заради получени повреди,аз се разделих с дясното огледало и се уверих че предната броня макар и да изглежда масивна и здрава не е чак толкова здрава.Ето и малко снимки:
                  Прикачени файлове

Коментар

Тоя с алуминиевия рифел отпред, съм го мяркал при ресьораджиите на Княжево.

Коментар

Днес направих и първото по-сериозно излизане със звяра.Направихме си страхотна разходка.Някои си тръгнаха по-рано ,заради получени повреди,аз се разделих с дясното огледало и се уверих че предната броня макар и да изглежда масивна и здрава не е чак толкова здрава.Ето и малко снимки:
                      Наистина страхотна разходка,сте си направили.Мерси за снимките.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Много хубава разходка си направихме и на всичкото отгоре и на сняг което беше направо перфектно Общо взето организацията беше доста добра жалко, че някой от джипките се счупиха и се върнаха иначе доста добри пътеки и екстремни икачвания имаше ...Нисана показа, че колкото е кротък като го галиш толкова и зъл и яростен става като го почешеш ... А най вече за хубавото изкарване дължа на много добрия ми приятел или т.е. на тебе Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X