Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Y260-не може да не се похваля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Y260-не може да не се похваля!

Честито колега за хубавата машина! Със здраве да я караш!
    УАЗ 31512-Тото

Коментар

Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнение
      Колега,кой ти обърна джантите и за какви пари? (ако не е тайна) И на мен ми предстои същия процес.
      На Чепинско шосе- пътя за Битака.Ако идваш от Орландовци посока Битака, като минеш ЖП-прелеза от ляво ти се пада бяла къща на портата има изложена джанта-малко ръждясала.Влизаш вътре и търсиш Бай Мишо-с това се занимава от дълги години.На мен ми взе по 50лв на джанта,защото борда беше със заварка от край до край и джантите 16 цола,иначе цените варират от 30-50 лв за обръщане.Преди време при него съм правил и джанти от две една-от две джанти взима широкия борд и ги прави на една.Пример- от две 6 инчови прави една примерно 10 инчова.Човека си разбира от работата,
      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Колко малко му трябва на ресьорния Патрул и е готов за гората.
        Колко стана колеята с обърнатите джанти?
        Джантите се улучиха перфектно според мен.В момента гумите ми закачат само в горния край на калниците само предните и то при по-големи неравности,но за сега няма да ги режа,до като не преместя мостовете под ресорите-защото смятам,че ще е излишно да се реже тогава.Днес след като резнах предните калници в предната им част и бронята успях да направя няколко теста и на гумите и на самия джип-просто си казах не може да бъде!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Колко малко му трябва на ресьорния Патрул и е готов за гората.
          Колко стана колеята с обърнатите джанти?
          А защо се обръщат джанти ? Най първото което ми идва е за естетика ? Иначе да би производителят щеше да ги напуска фабрично така.Други мнения ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
            А защо се обръщат джанти ? Най първото което ми идва е за естетика ? Иначе да би производителят щеше да ги напуска фабрично така.Други мнения ?
            По голяма стабилност на старничен наклон.
            Според мен ще дойдат и по големи ходове.

Коментар

Преди да обърна джантите-джипа приличаше на шкафче и при по-рески завои беше неустойчив-сега е друго,стъпва сигурно а и стойката му се промени.Така че, ето за това се обръщат джантите-разбира се всеки си има предпочитания.

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                Преди да обърна джантите-джипа приличаше на шкафче и при по-рески завои беше неустойчив-сега е друго,стъпва сигурно а и стойката му се промени.Така че, ето за това се обръщат джантите-разбира се всеки си има предпочитания.
                На 100% вярно. И , аз обръщах джанти и ефекта е същият.
                Да ти е честита джипката Влади !!!

Коментар

Ха честито и от мен . Ама защо не кажеш нещо за джипа със съмнителните документи? Може да проявя нездрав интерес. Може и на ЛС.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Sariones Преглед на мнение
                    Ха честито и от мен . Ама защо не кажеш нещо за джипа със съмнителните документи? Може да проявя нездрав интерес. Може и на ЛС.
                    Джипа има нови гуми Вранглер МТ.Има забележки по външния вид като счупен стоп,задните странични стъкла и от двете страни са лепени със силикон,както и тези на задната врата,на тавана има напукан кит,което в комбинация със стъклата означава че е търкалян.По мотора къде що е гарнитура е слагано силикон(червен),което също е белег че по мотора нещо е магерено.За документите не разбрах каква точно е историята,но момчето което го продава каза че в него са и двата талона-но няма договор за покупко-продажба-с Врачански номер е.Всички тези неща просто ме отказаха от него и слава богу-доволен съм от машината която взех!Джипа го има в Мобилето 5199лв.

Коментар

задните странични стъкла и от двете страни са лепени със силикон
                      И моят е така.Смятам ....не знам какво да смятам,неотваряеми са,а е пасажерски,имам друг който е товарен,но е бил пасажерски,стъклата му са две,едното е плъзгащо,тоест на хардтопа са отваряеми,наполовина,плъзгащи.
                      Някой с идея за лепените стъкла ?

Коментар

тези стъкла се лепят много често от собствениците, защото рамката има свойството бързо да ръждясва и да пропуска вода. подкрепям идеята, на дълга база само третият ред седалки нямат отваряеми прозорци.
                        stay up and keep shining!!

Коментар

Честито....дано нямаш проблеми. Джипката е много корава, стига преди теб да не са и взели здравето.
                          LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                          E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

Преди мен явно са го карали както трябва-мощтност бол!

Коментар

Съжалявам,че пиша тук но имам въпрос към колегата Vladyas- Продаде ли Нивата защото имам интерес ???

Коментар

Първоначално публикуван от andrew Преглед на мнение
                                Съжалявам,че пиша тук но имам въпрос към колегата Vladyas- Продаде ли Нивата защото имам интерес ???
                                Продадена е.Май трябва да си сменя аватара,
                                Последно редактирано от Владимир Раденков(vladyas); 07-12-09, 09:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X