Колеги, моля за разяснение- бензиновят двигател 2.4 с ангренажна верига или ремък е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за Терано
Свий
X
-
До: Питане за Терано
колега много ще съм ти благодарен да ми кажеш, от кой магазин ,за авто части,мога даси закупа веригата ,джипа е,ннисан ТЕ рано 2,4 116к бензин 98г .Искам да я сменям но ,техниците/авто монтъорите/ ми казват че нямам такава/нито ремък/ всичко било със зъбни предавки .Джипа.Майстора или Форома да сменям,апропо ,предполагам че и със запетайките ,доло горе съм се справил
Коментар
-
Първоначално публикуван от sveti54 Преглед на мнениеколега много ще съм ти благодарен да ми кажеш, от кой магазин ,за авто части,мога даси закупа веригата ,джипа е,ннисан ТЕ рано 2,4 116к бензин 98г .Искам да я сменям но ,техниците/авто монтъорите/ ми казват че нямам такава/нито ремък/ всичко било със зъбни предавки .Джипа.Майстора или Форома да сменям,апропо ,предполагам че и със запетайките ,доло горе съм се справилFORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнениеС зъбна предавка е 2,7тд мотора,2,4 е с верига.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеА зъбната предавка иска ли някаква намеса в експлоатацията? Например смяна, преглед, регулиране...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Има верига този мотор, моето Терано също е бензиново.
Аз си смених целия ангренажен комплект за да знам, че всичко ми е наред. Той включва:
1. Ангренажна верига
2. Зъбни колелета - 2 броя /на разпределителния и коляновия вал/
3. Успокоители - 2 броя
4. Маслен обтегач - 1 брой
Ако твоя майстор не е виждал такава нещо, мога да му ги снимам и да погледне, защото все още си пазя старите неща.
Коментар
-
добър вечер,господа мислех да пиша колеги но .Просто напишете навашата клавиятура /ангренажна верига за нисан Терано2 2,4 бензин там прочетох ,че,за по кратко /тези два мотора бензин и дизел нямат такава вътре в двигателя/лека и спокойна вечер
Коментар
-
TLC 100
TLC 120
Коментар
-
Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнениеС зъбна предавка е 2,7тд мотора,2,4 е с верига.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПринципно се износва все някога. Става по-шумна и някои други подробности. Ама поне едни 200000км си издържа безгрижно. Общо взето не се пипа, додето самия двигател не стане за ремонт. Поне тая на тераното де.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеБлагодаря, Спарки. А има ли някакви симптоми, по които да се разбере, че се е износила? Защо питам : моето е на 250 х.км. Върви си добре, но често предприемам със семейството далечни пътувания и се опасявам да не ми направи номер някъде да речем на 1000 км от къщи...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар