Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор Терано 2.7 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиатор Терано 2.7 ТД

Сблъсках се със следният проблем

Колата е Терано мисля че 1 93-та 2.7 ТД , бях взел един радиатор втора употреба уж за този модел но първо е пласмасов /моят е меден/ и второ е по-висок с около 2 см. но достатъчно да не може да се затвори капака. Другият който намерих е с електрическа перка и единият извот за маркуча идва срещу моята перка

По каталозите в магазините тук първо излиза че тази година няма такъв мотор на терано-1 , а на този дето го дават е този "по-големият" радиатар.

Ако може малко съвет че запънах с работата
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

До: Радиатор Терано 2.7 ТД

Здравей след като твоя е меден защо не даде да го възстановят в добрич ами си купуваш някакъв друг. На времето бях давал един стана перфектен разпоиха старата пита и ми сложиха чисто нова идеална работа.

Коментар

Здравей колега.Провери при монтажа на радиатора дали гумените тампони влизат точно в легенчетата на рамата.Може би от там да идва повдигането.

Коментар

Кой от двата модела е твоя?
        Първият е за WD21 с размери В-430/Ш-648/Д-32 мм
        вторият е за R20 с размери В-453/Ш-645/Д-40 мм
        като това са размерите на питата !
        Прикачени файлове
        TLC 100
        TLC 120

Коментар

Моят е WD21

Благодаря за отговорите. С огромно съдействие от страна на speed750 радиатор намерен и монтиран успешно.
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X