Патрула наистина е много корава машина и непретенциозна, малко и тежи в повече предницата но като караш офф давай яко газ и нещата ще си дойдат на мястото
на дългата база би трябвало тежестта да е разпределена горе-долу по равно отпред/отзад... на галопера даже е малко по-тежка задницата... по-новите стендове за спирачки имат и кантар - колегата може да си го премери
не съм видял никъде че е дълга база? а иначе на Андрей нисана има проблем с тежката предница а е 2.8 бензин предполагам че дизела е значително по-тежък, но като се засили хубаво и няма грижи
представям си усещането .. преди само си ги гледал отстрани по светофарите .. а сега ... Ехее гледаш от високо и педала на газта е твой
честито и със здраве да си го караш .. гледам че си съкварталец .. дано се засечем някой ден
Че е червен, червен е. Но няма нищо общо с оня от Бяла слатина на който му показвах снимките, онзи първо беше на пружини и второ беше абсолютен брак. И дума за сравнение не може да има, добре че се сдържах и не си вкарах онзи таралеж в гащите, че....
Колега, да ти е честита новата машина. Ти сега почваш с оффроуд преживяванията и няма да повярваш каква мания е това. Не съм имал Нисан (не си харесах нищо когато си търсех за мен), но адски ме кефят тези машини - със сигурност са корави и здрави. Хайде със здраве да я караш...
NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000
Колега, да ти е честита новата машина. Ти сега почваш с оффроуд преживяванията и няма да повярваш каква мания е това....
Абе аз не почвам сега с оффроуда, ама ми е първата джипка. Досега по чукарите се носихме с една корса, дето хората викаха "бе момче, то няма път до там бе..." А докато докарам и на Нисана такава биография ще мине време
п.с. Мерси за попжеланията.
Toва с корсата ми звучи много познато... аз така издевателствам над едно Рено 5... И от доста време отлагам смяната му защото искам направо на 4х4 да се кача.
И явно е станало време, защото от два дни това рено 5 е без задна скорост... просто хоризонталната щанга на скоростния лост отдолу от много удряне се е спукала и загнила и вече не може да се центрова да включва правилно... Толкоз то от офроуд без офроуд-машина
Toва с корсата ми звучи много познато... аз така издевателствам над едно Рено 5... И от доста време отлагам смяната му защото искам направо на 4х4 да се кача.
И явно е станало време, защото от два дни това рено 5 е без задна скорост... просто хоризонталната щанга на скоростния лост отдолу от много удряне се е спукала и загнила и вече не може да се центрова да включва правилно... Толкоз то от офроуд без офроуд-машина
А като се качиш на джипа на каква цена ще продадеш Реното че си търся такова за части и аз карам една петица
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
А като се качиш на джипа на каква цена ще продадеш Реното че си търся такова за части и аз карам една петица
Сори, петичката не планирам да я продавам. Ще стои за резерва и за градска количка... Щото подозирам, че иначе само джипа ще ми излиза много скъпо
Коментар