Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Патрул - Прераждането:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Патрул - Прераждането

гумите сега са 225/75/R16 - обща височина с джантата 74см (височина на колелото)

П.С>като направих една сметка, то излиза че трябва да сложа 33-ки, за да вдигна с 10 см диаметъра (84см), т.е. 5см височината на джипа, съответно и на мостовете. нали така, не бъркам нещо че нямам много опит в тия сметки

благодаря за отговора
    Последно редактирано от newmiro; 28-02-10, 13:07.
    stay up and keep shining!!

Коментар

Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнение
      като направих една сметка, то излиза че трябва да сложа 33-ки, за да вдигна с 10 см диаметъра (84см), т.е. 5см височината на джипа, съответно и на мостовете. нали така, не бъркам нещо че нямам много опит в тия сметки

благодаря за отговора
      Всички стигаме до едни и същи изводи, рано или късно. Мен ме блазнят и 35-ци, ама пустото няма кой да ги върти.... А до смяна на предавателните числа още не съм дораснал. Най-вече финансово....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

3.3Д би трябвало да няма проблем с по-големите гуми... ама засега се чудя дали има смисъл. ти с какъв двигател си? пък и рязане на калници си мисля че ще има май...

Коментар

2.8.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега, прецени от какво имаш нужда, 4-5 гуми 33-ки са сума с която не си струва да си играеш на опит-неопит. Най-добре е да намериш някой услужлив колега с 33-ки, който да ти ги даде да си ги монтираш за да прецениш. Успех!
            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

оо разбира се, аз за това питам дали някой е минавал по тоя път с такова купе, щото играта на проба и грешка тука е скъпа Благодаря за отговорите!
              а какво мислите за качване на ресьорите над мостовете, удачно ли е? губи ли се много стабилност? (аз така си мисля че ще стане, и реално вдигането от гумите е по-добро решение)

Коментар

колеги какви амортисьори бихте ми препоръчали, че са за смяна... ресьорите си остават старите. Всякаква информация би ми била полезна!
                Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X