Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Патрул - Прераждането:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Патрул - Прераждането

трябва ми една лайсна - задна лява, като тази на снимката само че лява (не знам дали се различават)
    също така десен стоп и двете задни светлини (не са наложителни, но бих ги сменил)
    Прикачени файлове
    stay up and keep shining!!

Коментар

екстра е станал колега.обади се на гоше,0899204268 може да ти сварши работа.от ресилово е.

Коментар

не съм сигурен но той нияма дълаг ПАТРОЛ за части

питай за всеки случай.

Поздрави и успех.
        NISSAN PATROL 3.3TD
        KAWASAKI Z 750

Коментар

няма ги ще търся по обявите
          както и да е, той стартера пак сдаде багажа че пак сме в бокса

Коментар

колеги вчера патрула се доказа във снеговете, без проблем минава през 0.5м пряспи. мно закъсали коли вчера, обаче джипките царуваха.

имам един въпрос, на който мисля че знам отговора, ама все пак да попитам, на 4х4 над 50км/ч предният диференциал започва да вие. нормално ли е? по принцип знам че не е хубаво да се кара с по-голяма скорост на 4х4, а и ние откакто взехем джипа си е така, и до сега няма проблеми, ама все пак да попитам

и още нещо, на барчето м/у предните 2 седалки има 4 копчета - едното е за задната чистачка, другото е за отоплпение на задното стъкло, другото за доп. фарове. за какво е 4-тото копче, едно по-голямо от другите чувал съм какво ли не - парно, климатик... но нищо не става като го натисна. ще снимам днес и що постна снимката за да е по-ясно.

Коментар

Браво колега,дипката е станала прекрасна.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Здравей,колега справил си се чудесно и бих изкал да те поздравя .В момента и аз се занимавам с един Патрул ,и ме очудва какво кара хората да реставрират тези машини ?

Коментар

здравина и надежност също така автентичност, издръжливост, доказаност през годините и любов към машините)

колеги отговорете на въпросите моля, ако някой знае нещо, копчето дето не знам за какво е има една снежинка на него да не би да има климатикroll:

Коментар

Първоначално публикуван от vasisava Преглед на мнение
                    Здравей,колега справил си се чудесно и бих изкал да те поздравя .В момента и аз се занимавам с един Патрул ,и ме очудва какво кара хората да реставрират тези машини ?
                    е сложи снимки и опсание да споделиш:Р

Коментар

ей за това копче се чудя за какво еroll: има снежинка на него.
                      Прикачени файлове

Коментар

Здравей,колега по принцип не харесвам да снимам колите които сьм правил(имал сьм 3-4 направени по мой проект и още няколко чужди),а в интерес на истината предишната ми беше с доста подобрения е беше Нива предполагам,че не е мястото да я обсьждаме.Сегашната е патрул от колегато Пламен(зайко) я взех ,някои са я виждали .В момента и оправям вьншния вид ако всичко вьрви добре може да посрешна новата 2010 с подновен Нисан.

Коментар

Колега джипа е станал супер.Според мен това е копчето на климатика поне аз такива съм виждал.

Коментар

и аз си мисля че явно има климатик... обаче явно не работи айде сега ново двайсе намерихме и то требе се оправя)

Коментар

колеги имам 2 въпроса:
                              1) лебедката, 10 000лбс, мислите ли че е достатъчна да издърпа джипа? (вече е факт лебедката, но просто питам за мнение)
                              2) какви гуми могат да се вкарат под тия калници, възможно най-високи?

Благодаря! ето и снимка, за този джип става въпрос:
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от newmiro Преглед на мнение
                                колеги имам 2 въпроса:
                                1) лебедката, 10 000лбс, мислите ли че е достатъчна да издърпа джипа? (вече е факт лебедката, но просто питам за мнение)
                                2) какви гуми могат да се вкарат под тия калници, възможно най-високи?

Благодаря! ето и снимка, за този джип става въпрос:
                                За лебедка - ще е достатъчна. Ама ползвай и полиспас. Профилактично

За гуми - кажи поне с какъв размер си в момента....
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X