Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

Колеги от клуба на знаещите, вчера установих, че на моето терано късите светлини светят много близко, опитвах да ги регулирам със копчето от купето, но от него мога да ги направя още по–къси. Някой може ли да ми помогне със съвет как да ги регулирам, тоест къде са винтовете с които става реглажа на фаровете на маската. Желанието ми е да ги вдигна да светят по напред и да не са толкова събрани. Благодаря предварително за всички съвети и предположения.

До: питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

https://htftp.offroad-bulgaria.com/s...0manual/EL.pdf

на страница 44.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

Ако си с 4-те кръгли фара, сваляш внимателно маската на фаровете и ще видиш винтовете за регулиране. На основните фарове са там където е шарнирчето на машинката за промяна на височината им.
      NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

От: питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

здравейте,искам да питам за регулиране на фаровете на terrano 2 - къде са винтовете, фаровете не са ел.линкът по-горе не мога да го отворя защото не съм в БГ,ако някой може да помогне

Коментар

От: питане за регулиране на фаровете на Нисан Терано 2

Ще трябва да кажеш годината на производство, щото фаровете са таман 3 вида.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X