Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Губи вода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Губи вода

Двигателят е 2.8 ТД , като отворя разширителният съд доста въздух под налягане излиза.Антифризът не е мътен и с ръждива пяна какъвто би бил според мен ако "надува". Гуменият маркуч който минава над радиатора и всъщност е по висока точка от него има пробка за обезвъздушаване,но въпреки че го обезвъздушавам,всеки път е кух.

Предположения ?

До: Губи вода

Не е задължително да е мътен и ръждив антифриза.Според мен си надува.

Коментар

Мътен и ръждив, от какво? Двигателя е алуминиев.

А и ако антифриза е читав, не трабва да прави ръжда, дори на обикновен чугунен двигател.

Надува. Дали от гарнитура, или друго, но надува. Главата долу, и гледайте.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Мътен и ръждив, от какво? Двигателя е алуминиев.

А и ако антифриза е читав, не трабва да прави ръжда, дори на обикновен чугунен двигател.

Надува. Дали от гарнитура, или друго, но надува. Главата долу, и гледайте.
        А водата къде ще е ?

Коментар

Ами гори си я ...в цилиндрите и през аспуха.

Коментар

температурата ,ако се качва е на глава или гарнитура,но ако е от Австрия се готви за глава
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Както казват докторите:като го отворим ще разберем какво му е

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
                Както казват докторите:като го отворим ще разберем какво му е
                Има доколкото знам индиректи методи.Някакви капсули,с лакмус който мери въглеродният двуокис във водата, или може би азотният не зная на все таки продукти на горенето ако надува.Вероятно водните пари в ауспуха също могат да се измерят с газанализатор.Ако все пак "гори" водата,би следвало да има следи в маслото,и оттам конденз по капачката ?

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
                  температурата ,ако се качва е на глава или гарнитура,но ако е от Австрия се готви за глава

Не е от Австрия,но какво и точно пък на Австрия ? Ами ако е от Германия ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                    Има доколкото знам индиректи методи.Някакви капсули,с лакмус който мери въглеродният двуокис във водата, или може би азотният не зная на все таки продукти на горенето ако надува.Вероятно водните пари в ауспуха също могат да се измерят с газанализатор.Ако все пак "гори" водата,би следвало да има следи в маслото,и оттам конденз по капачката ?
                    Това ми напомня на дрегерите,дето ги продават в...Метро например.
                    ...има разни подобни,дето се опитват да мерят фреон в хладилната и др.,а и в скъпите сервизи вече мерят компресия с гЪз анализатор...стига да има кой да им вярва ! ...ама на тях не им пука,ти вече си си платил...!

Коментар

Че е гарнитура, или глава е ясно. Лошото е, че гарнитурата е стоманена и 99% пука глава. Сега е момента с парите които ще дадеш за глава и гарнитура да смениш 6 цил. RD28 с нещо около 200 коня и да стане звяр отвсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Че е гарнитура, или глава е ясно. Лошото е, че гарнитурата е стоманена и 99% пука глава. Сега е момента с парите които ще дадеш за глава и гарнитура да смениш 6 цил. RD28 с нещо около 200 коня и да стане звяр отвсякъде.
                        Тая глава не може ли се заварява ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                          Тая глава не може ли се заварява ?
                          Maлко е вероятно. Пукат се стените между бренерите, клапаните, водните канали - места на които няма как да се бръкне. В София знам кой може да каже може ли да се завари, или не може.

Коментар

Maлко е вероятно. Пукат се стените между бренерите, клапаните, водните канали - места на които няма как да се бръкне. В София знам кой може да каже може ли да се завари, или не може.

Откъде се купува глава,окомплектовани ли са ?

Коментар

... Сега е момента с парите които ще дадеш за глава и гарнитура да смениш 6 цил. RD28 с нещо около 200 коня и да стане звяр отвсякъде.
                              Сега ако му кажеш и с какво и как да го "върже" към трансмисията ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X