Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със задната на Терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със задната на Терано

Здравейте,
    Моля помогнете!

Имам Нисан Терано 99г. дизел с десен волан и автоматични скорости.
    Колата върви на задна само след голямо форсиране без никаква мощност. С другите скорости проблем нямам.

Ако може разталкувайте ми проблема, упътете ме към някой сервиз, и ако може да ми кажете колко горе долу може да струва ремонта...?

Благодаря предварително

До: Проблем със задната на Терано

Terano автоматик от тия години е рядък екземпляр. За съжаление не съм наясно, а и трудно ще се намери някой. Мисля си че трябва да се търси доказан сервиз за автоматици. Конкретни предложения за съжаление нямам.

Причината - може да е нещо дребно, а може и да е скъпо. От разстояние трудно би се преценило.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Износена (скъсана, повредена) лентова спирачка, ремонтира се в сервиз...е ако не си с две леви ръце, чете ти се и имаш условия (гараж) може да пробваш и сам, ама за да равчиш в нета за инфо, поне трябва да си знаеш точната модификация на скоростите
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колега,ако е за добър сервиз-по "Константин Величков",пресичаш "Сливница" по посока на гарата и първата в дясно,сервиза е само за автоматици.
        Не знам от къде си,но това инфо е за София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X