Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Qashqai 1,6 или 2.0 бензин 2010-2013 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Qashqai 1,6 или 2.0 бензин 2010-2013 година

Здравейте, карам в момента Рено еспейс 4 1.9 дци 2005 година . Насочил съм се към Nissan Qashqai 1,6 или 2.0 бензин, ръчни скорости, 2010-2013 година, да не е 4x4 .Искам следващата кола да ми е бензинова.Карам по 10000 км. на година като основно е градско каране и извън градско в година до 5-6 пъти Благоевград-София и 1-път на море или Гърция или нашето черноморие и още някое извън градско като изникне през годината, но максимун минавам 10000 км на година . Не съм агресивен шофьор. Извън градско карам с 110-120 . Не мога да преценя, кой от двата мотора е по сполучлив от към проблеми както от към двигател така и от към ходова част.Няма да слагам газ на колата ще си я карам на бензин . Надявам се някой да ми подскаже кой е по надежния двигател от към проблеми свързани с него .

Погледни настрани от Рено-Нисан и ще разбереш колко други хубави автомобили има.
    Аз така навремето карах коли само на ПСА и бях доволен и щастлив,като си мислех ,че това е върхът.НО,има и други марки който също са добри,че и по добри.Примери няма да давам,че съм пристрастен,но ще ти кажа ,че преди доста години карах само Рено и после по стечение на обстоятелствата си взех Пежо.Та тогава разбрах,че Рено изобщо не са върхът-дори напротив-евтини материали,грозотия...
    Сега съм на друга вълна-удобство,тишина,комфорт и прочее глезотийки на премиум марките.
    Може и годините да си оказват влиянието,но вече търся да ми е удобно,парите са преходно нещо.Та огледай се преди да скочиш.Успех!
    GLK 350cdi

Коментар

еднакво надеждни са, но малкият двигател е слабичък

Коментар

2-ката мотор няма ли повече проблеми с мотора, смисъл пукане на цилиндричната глава и запичане на сегментите .

Коментар

Отностно, че малкия двигател е слабичък примерно от Благоевград до София има на няколко места при които има изкачване там много ли зор ще му примерно да знам какво да очаквам примерно при такива изкачвания как се представя автомобила

Коментар

• Asteri
            Asteri коментира
            Редактиране на коментар
            Слабичък се усеща на изпреварване, ако си търпелив си е ОК. Мотора зависи кой как го е карал и кой как го е проверил преди да си го купи.

Зор кой-знае какъв няма да види, но и динамиката ще е зле.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спрямо автомобила който карам в момента Рено еспейс 4 1.9 дци 2005 година 120к.с. В динамиката много ли разлика има между двата автомобила

Коментар

• Даниел Цветков
              Даниел Цветков коментира
              Редактиране на коментар
              Дизеловия двигател има голям въртящ момент,който реално движи колата и дава ускорение и т.н.Конските сили са друга бира.
              При бензина ВМ е доста по малък и ще ти се стори много зле откъм вървеж спрямо дизела.

Огрмна. 270/2000 Nm/rpm срещу 196/4800 Nm/rpm.
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Има създадени и се продават "Дустър"-ри с мотори 1.6 пензин. Легендарен мотор, на предно. Дори със заводска газ. Но на мен ми смешно: високо комби на предно, слаби бензинови мотори, без газ и много градско. А по широкото пътче до Благоевдрад ще видиш зор още след първият тунел. Корейците също правят добри коли, ако не стигат парите за истински японски автомобили.
              FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Здравейте, отново . Покарах на един приятел 1.6 Кашкай,автомобила не ме грабна определено.Сега,ако някой има мнение за Outlander 2 3.0 V6 2012 година,бензин,има газова уредба,автомат 4х4 е . Знам, че е много рядко срещан този двигател в тази година. Мойте притеснения са относно разхода на гориво определено зимния период,защото,както съм казал карам градско предимно и разстоянията са 4 километра до работа. Не знам,ако колата работи на място 3-4 Мин преди да тръгна дали това ще допринесе за по- бързо прехвърляне на газ.В Благоевград зимите не са тежки . До -5 градуса предимно и понякога има периоди да е малко по-студено. Също така от към обслужване как е колата. Тук вече питам за надеждност и разход на колата ,ясно е че този мотор е доста силен и мощен!

Коментар

Първоначално публикуван от vastas Преглед на мнение
                  Здравейте, отново . Покарах на един приятел 1.6 Кашкай,автомобила не ме грабна определено.Сега,ако някой има мнение за Outlander 2 3.0 V6 2012 година,бензин,има газова уредба,автомат 4х4 е . Знам, че е много рядко срещан този двигател в тази година. Мойте притеснения са относно разхода на гориво определено зимния период,защото,както съм казал карам градско предимно и разстоянията са 4 километра до работа. Не знам,ако колата работи на място 3-4 Мин преди да тръгна дали това ще допринесе за по- бързо прехвърляне на газ.В Благоевград зимите не са тежки . До -5 градуса предимно и понякога има периоди да е малко по-студено. Също така от към обслужване как е колата. Тук вече питам за надеждност и разход на колата ,ясно е че този мотор е доста силен и мощен!
                  Забравих да напиша,че колата е автомат и е с хидро трансформатор кутия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                  X