Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за свещи за нисан терано 2,4i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за свещи за нисан терано 2,4i

Здравейте, ето ме и мен във форума отскоро се сдобих от Германия с нисан терано 2,4i 1997 г. и след задължителните смени на масла, ремъци и филтри реших да сменя и свещите. Проблема дойде от това, че в магазините, в които проверявам има свещи на NGK ZFR5F-11, а не тези, за които има лепенка на предната решетка NGK ZFR5E-11. Питането ми е следното те взаимозаменяеми ли са и има ли някаква съществена разлика в двата вида и може ли някой да ми помогне да намеря NGK ZFR5E-11, става въпрос за София, е ако може и да не са ментета, за уточнение автомобила си беше с холандски газов инжекцион с огромен 110 литров бойлер в багажника, който съм решил на всяка цена да сменя с по–малък. Ако някой от колегите кара подобно возило на газ ще бъда благодарен ако ме светне относно разхода защото при мен под 15 на 100 км. не ще да падне.

До: питане за свещи за нисан терано 2,4i

Моя е 80 литра и ми се вижда малък ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Толкова е разхода!!!

Коментар

Първоначално публикуван от renovod Преглед на мнение
        Ако някой от колегите кара подобно возило на газ ще бъда благодарен ако ме светне относно разхода защото при мен под 15 на 100 км. не ще да падне.
        Здравей колега. Отскоро и аз съм с 2.4i . Още не съм сложил газ но на бензин на дълго 10, градско в София 12-13 литра на 100км.
        Тъй че 15 газ / ако е градско/ сигурно е нормално.
        Не знам с кой двигател си, стария 16 клапана или по новия 12 клапанов.
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-09-09, 10:14. Причина: Корекция на цитат
        NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

автомобилът е с 12 клапана 116 кс 1997 г. Питането е за свещите дали са взаимозаменяеми както ме облъчва продавача по–точно дали ZFR5F-11 са аналог на оргиналните ZFR5Е-11. А колкото до разхода 15/100 е комбиниран разход и не ще да слезе. След около седмица ще ходя да си сменя бутилката с по–малка и ще помоля газаджиите да му направят диагностика на работата на двигателя, както и смяна на свещите защото не знам тия на колко километри са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X