Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новият Nissan Terrano ?
Свий
X
-
Е 1.5 моторетка и ел.мотор в скоростите
...Не можаха да му рапнат един поне шестак дизеляк...Ама какво да се прави, съвремие..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
На външен вид много ми допада, ама ако действително е с моторизация 1,5 чеп за зеле не става от него.
Например новата Хонда Паспорт залагат на доказания 3,5 атмосферен V6, без турбо, напук на съвременните дивотии.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
Това е за американския пазар, доколкото разбирам. А за там 3.5.V6 се брои малолитражка точно колкото и 1.5 тук. Той и новия Grand Cherokee за Европа е двулитров. За такива постове ме е яд че нямаме повръщащо човече в емотиконите.Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение...Например новата Хонда Паспорт залагат на доказания 3,5 атмосферен V6, без турбо, напук на съвременните дивотии.
ПП: Впрочем, карам от време на време 1.5 дизел Ford C-Max на синковеца. 120 заводски кончета, таланяца го е изпържил на нещо като 150. Върви като самолет и харчи като комар.
Колко време ще го прави не знам, но към момента признаци за проблеми няма никакви.
Последно редактирано от sparkybg; 29-04-26, 12:10.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
За американския пазар да, ама май и те се искелиферчиха и залитат по тея тенденции вече.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Това е за американския пазар, доколкото разбирам. А за там 3.5.V6 се брои малолитражка точно колкото и 1.5 тук. Той и новия Grand Cherokee за Европа е двулитров. За такива постове ме е яд че нямаме повръщащо човече в емотиконите.
ПП: Впрочем, карам от време на време 1.5 дизел Ford C-Max на синковеца. 120 заводски кончета, таланяца го е изпържил на нещо като 150. Върви като самолет и харчи като комар.
Колко време ще го прави не знам, но към момента признаци за проблеми няма никакви.
Новия 4Runner, 6 поколение го смъкнаха от 4 литра при 5 поколение на 2,4 литра. Секвоята от 5,7 я свалиха на 3,4 литра. С това почнаха и негативни репорти по мрежите и вой от разочаровани клиенти, ама кервана си лае, кучетата си вървят...
Но по американския стандарт малолитражка, се явява горе-долу приемлив и адекватен вариант за Европа от поне над 2000 кубика.
Са има и друго нещо- вероятно тея новите миксери биха и ще издържат докъм 100-150000 км., колкото им е жизнения цикъл и повечето хора ще са доволни на това. Пазара не е длъжен да се съобразява с маргинали като мен, дето искат техника без електроника на над 30 години и да издържа по 600-700000 км.Спрете Земята, искам да сляза!
- Харесвани 1
Коментар
-
Миии, залитнаха. После се усетиха че тая работа не е като оная и поне при Jeep/Dodge/RAM/Chrysler решиха че ще връщат 5.7-цата. До къде са го докарали не знам.Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнениеЗа американския пазар да, ама май и те се искелиферчиха и залитат по тея тенденции вече.
ДВГ-тата си отиват, така или иначе. Тъпото е че се залита в крайности, вместо да стане по естествения начин - с развитие на технологии вместо със забрана на такива.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- Харесвани 4
Коментар
-
Последно редактирано от ogimaster; 29-04-26, 23:13.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.
Коментар