Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове за терано

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ръчни хъбове за терано

Оригиналните автоматични хъбове се предадоха, време е за нови ръчни, моля препоръчайте марка от която сте доволни , цена-качество.
    Има ли разлика в шлиците при 2,7ТД, 2,7ТДИ, и бензините?
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Ако намериш AVM , не се колебай (виж и OLX -нови) . Бая бой видяха на Исузото ми , след като се измъчих с оригиналните му автоматични (някой ме оттърва от тях пред къщи )
    Последно редактирано от didooo; 13-02-26, 11:25.
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Моите уважения, ама AVM са боклук. Дори без никакъв зор от едната част вътре се отделят парченца, дрънкат по неравмности, след първата зима не можеш да им отвиеш капачката от окиси и прочие хубавини.

С такива не съм имал грижи и на двете си теранота:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hubterrano.jpg
Прегледи:80
Размер:4.1 КБ
ID:7026233

Това е китайско копие на оригинален ръчен хъб.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• kra_kra
        kra_kra коментира
        Редактиране на коментар
        Марка и модел?
        Спарки имат ли разлика или на всички Терано са еднакви?

AVМ са скъпички, гледам в нета има за около250 лв комплекти.

• ogimaster
        ogimaster коментира
        Редактиране на коментар
        По препоръка на Спарки бях взел такива хъбове - никакви проблеми, с тях продадох колата.
        Мисля, че от Вромос ги бях поръчвал навремето, но сега са по -скъпи отпреди 10+ години.

Не знам дали стават от патрул. Моите бяха ръчно автоматични. Off/Auto/Lock. Вярно, не съм ги ползвал зверски. В редките случаи когато бях в гората си стояха на Lock.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Не знам дали стават от патрул.
        Не стават.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Жалим.

Точно преди 1 седмица правих това с хъбовете званях във Вромос за нови които препоръчва Спарки ,но имаха само 1 и ми казаха че щели да поръчат но доста време ще бъде доставката 1-2 месеца и намерих същите 2ра ръка доста малко ползвани и сега съм доволен ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
        X