Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До коя година се слага 3.3 двигателя ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До коя година се слага 3.3 двигателя ?

Визуално каква е разликата с 2.8 ? и той също мисля е 6 цилиндъра.
    Има ли нещо с което 2.8 двигателя е по добър от 3.3 ? Вероятно е по лек,с колко ? Може би по икономичен ? Чувал съм че масово пукат глави ?

До: До коя година се слага 3.3 двигателя ?

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
    Визуално каква е разликата с 2.8 ? и той също мисля е 6 цилиндъра.
    Има ли нещо с което 2.8 двигателя е по добър от 3.3 ? Вероятно е по лек,с колко ? Може би по икономичен ? Чувал съм че масово пукат глави ?
    Чак пък масово.... Да речем - пукат глави ако са навъртяли голяма част от ресурса си и през това време охладителната система не е обсужвана както трябва - затлачена, повреден термостат, пробит радиатор, задържащо клапанче на радиатора, повредена водна помпа, повреден виско съединител и т.н. Ако не се обръща внимание на тези части и не се подменят консумативите - то да - задължително прегрява и в резултат пука глава..... Случва се най-вече на стари, не добре обслужвани екземпляри...... За съжаление аз попаднах точно на такъв... В резултат - основен ремонт, смяна на всичко по охладителната система, доработки и т.н... Все пак положителното от моя опит е, че знам добре какво имам в коша на 17 годишното чудовище и може да откара още 17 ако ламарините не ме предадат..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X