Здравейте,търся преден ляв мигач за ТЕРАНО 2 фейслифт.Нов или здрав втора употреба.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ляв преден мигач за Терано 2 2001г
Свий
X
-
261300X001-десен,261350X001-лявПървоначално публикуван от mitio Преглед на мнениеНякой колега има ли източник на мигачи за Терано 2 2002 (R20) година?
Спука ми се десният и на всякъде удрям на дърво при търсенето.
Навсякъде ми отговарят - Не. А се засякох с други собственици, които търсят, но не намират никъде.
Това са парт номерата.Потърси в ebay
Коментар
-
Ето ти чудесна бизнес възможност - правиш калъпи, пускаш серийно и... правиш гушка.Първоначално публикуван от mitio Преглед на мнениеМале-е-е-е-е....!!! Тия не познават парите!!!! Цените са от 120€, без доставката и продължават до 200++!!!! И това за употребявани с дефекти?!?!?!?!?!?!
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
https://www.autodoc.de/autoteile/oem/261350x001
В швабския,упс няма наличност.
Моя грашка,посипвам си главата с пепел
Коментар
-
Търсиш "гъбко" в гугъл и си готов.Първоначално публикуван от mitio Преглед на мнениеТова не го знам и не съм го използвал. Ако може напътствие и връзка към тези куриери.
Накратко, фирма за препращане на пратки от Герммания и UK за към насам. Търговеца праща на тях, те го докарват до тук 1 или 2 пъти седмично.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар